Nadevane piščančje prsi s špinačo in gorgonzolo

Uporabniška ocena: / 1
Vaša ocena:   

Slika

Sestavine:

Priprava

  • Pečico segrejemo na 200 stopinj Celzija. Polovičke piščančjih prsi temeljito operemo in osušimo s papirnatimi brisačkami. V vsako polovico z nožem naredimo globoko zarezo, da dobimo žepek.

    Špinačne liste očistimo, operemo in osušimo. Na kuhalnik pristavimo ponev, v kateri segrejemo malo olja. Na segreto olje dodamo osušene špinačne liste in jih na hitro prepražimo - samo toliko, da se listi zmehčajo, vlaga pa izpari.

    V skledo s prsti nadrobimo gorgonzolo. Dodamo špinačne liste in malo popra ter vse skupaj dobro premešamo. S pripravljeno mešanico nadevamo piščančje prsi. Po okusu jih začinimo s poprom in soljo. Žepke ob robovih spnemo z zobotrebci.

    Nadevane piščančje prsi položimo v namaščen pekač, ki ga za približno 20 minut potisnemo v ogreto pečico.

    Vir: Okusno.je


Naše znamke


Naše znamke




Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!