Žrebanje nagradne igre – še bi mami

03 julij 2006

Žrebanje nagrajencev nagradne igre ŠE BI MAMI v nakupovalnem središču Citypark je minilo v nepozabnem vzdušju. Sporočilo Njami, še bi mami je odmevalo po vsem nakupovalnem centru. Na našo stojnico je vabila glasba, k degustacijsemu pultu pa slastne Njami dobrote. Sporočilo smo odposlali in verjamemo, da se bo širilo od ust do ust.


 

V petek 30.6.2006 smo pripravili delavnice, kjer smo risali, rezali, lepili in ustvarjali Njamčke. Ob 15h so se z avtobusom pripeljale Pike in Pikice – plesno navijaška skupina iz Pivke. Oblečene v Njami majčke so mimoidočim delile balončke z našim logotipom.

Ob 16. uri je Njamčke obiskal čarodej Toni Mežan, ki je z zabavnimi čarovnijami privabljal smeh na obraze in iskrice v oči.

Ob 17h, ko se je pričelo žrebanje nagradne igre je bilo dogajanje na vrhuncu. S svojim nastopom so nas navdušile Pike, ki so v začetku junija na mednarodnem tekmovanju v Nemčiji osvojile kar tri pokale- med njimi tudi najlepšega - prvo mesto. Poskočno in v ritmu so tokrat plesale le za nas, da nam je od višine poskokov večkrat zastal dih.

V trgovinah Spar in megamarketih Interspar po Sloveniji, kjer je od 24.5. 2006 do 15.6.2006 potekala nagradna igra ŠE BI MAMI smo razdelili številne letake.

Med mnogimi prejetimi pravilnimi rešitvami smo želeli obdariti kar največje število sodelujočih. Čarodej Toni je izžrebal kar 151 nagrad , in vse do 19. ure držal v napetosti vse prisotne.

Glavno nagrado – šotor outdoor expert Ural 3 je prejel Alojz Prostor, cesta Kokrškega odreda 23, 4000 Kranj.

Ostali nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.njami.si od 7.7.2006 dalje. Podelili smo še 100 majic Njami in 50 barvic Njami.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo, vsem pa želimo vesele in zabavne počitnice.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!