Zimske radosti tudi v Postojni

04 december 2017

Vljudno vabljeni na priljubljeno zunanje drsališče na Titovem trgu v Postojni, ki ga tudi letos organizira podjetje Studio Proteus v sodelovanju z Občino Postojna in ob sponzorskem vložku številnih partnerjev, tudi Pivke perutninarstvo.

V organizacijskem odboru so zadovoljni z lanskim obiskom drsališča, ki je v dveh mesecih obratovanja pritegnilo 7000 drsalcev. Tudi letos ponujajo drsalcem pester program: animacijo za otroke, med novoletnimi prazniki drsanje po počitniški ceni, ki bo znašala evro za uro drsanja, šolo drsanja v sodelovanju s Športno zvezo Postojna v času zimskih počitnic, že 13. decembra pa bo na ledeni ploskvi prvi turnir v curlingu.

Drsališče je odprto od ponedeljka do petka od 16. do 21. ure (s predhodno rezervacijo za organizirane skupine od 7. do 15. ure) in med vikendom in prazniki od 10. do 21. ure. Za uro drsanja boste odšteli štiri evre, z lastnimi drsalkami pol evra manj, organizirane skupine (najmanj 15 oseb) pa dva evra na osebo. Ob prihajajočih praznikih obdarite svoje najbližje z drsanjem. Na blagajni drsališča lahko kupite paket petih kart po 14 evrov ter paket desetih kart za 28 evrov ter darilne bone.


Radosti

Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!