Zažarimo na jasi ali na terasi!

31 marec 2015

Kako pripraviti hitro malico, večerjo doma ali lahkotno žar dogodivščino na jasi ali na terasi?

 • Ob ponudbi številnega mesa za žar se večkrat sprašujemo, kako zdravi so? Vsebujejo veliko maščobe? Bodo okusni? Kako dolgo jih bomo pripravljali?

  Pivka ponuja alternativo in izbrane izdelke za lahkoten žar . Zaradi enostavne in hitre priprave piščančjega mesa bomo imeli več časa za igre, šport, sprehode, prijatelje in družino. Pripravimo ga lahko na več načinov: v ponvi, na žaru, podpeki ali v pečici. Izbiramo lahko med že pripravljenimi izdelki za žar kot so 100 % piščančji čevapčiči, 100% piščančje pleskavice, piščančja nabodala z dodatki slanine in paprike ter drugo piščančje meso Pivka: perutničkami, bedri, itd.

  Piščančje meso za žar Pivka je Slovenskega porekla in ima certifikat Višja kakovost zaradi antioksidanta selen, ki dokazano vpliva na imunski sistem in ščitnico. Navedeni izdelki so vpisani v nacionalno shemo kakovosti in še dodatno spremljani in kontrolirani. Izbrani izdelki dobivajo vsakoletno tudi številne medalje na mednarodnem ocenjevanju AGRA. Piščančji čevapčiči in pleskavice Pivka so brez ojačevalcev okusa, brez umetnih barvil in brez fosfatov. Radi jih pripravljajo številni kuharski mojstri, ki prisegajo na aktivni življenjski slog in sodobno pripravo hrane.

  Popestrite vaše žar dogodivščine na jasi ali na terasi s Pivka piščančjimi pleskavicami, piščančjimi čevapčiči, nabodali in drugim začinjenim mesom Pivka. Prižgite žar in zažarite tudi vi!

  Poslali ste nam zgodbe – Zakaj žarite vi? Poglejte…

  Izbrano piščančje meso za žar Pivka

  Recepti za vaš žar


  Naše znamke


  Naše znamke
  Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!