Šampion kakovosti za Pivko d.d.

02 junij 2010

20. maja se je Pivka perutninarstvo d.d. s svojimi izbranimi izdelki udeležila Mednarodnega ocenjevanja mesa in mesnih izdelkov v Gornji Radgoni. Za izdelek začinjeni piščanec Pivka iz družine "Pripravljeno za peko" je prejela najvišje priznanje - naziv Šampion kakovosti, Nadevan piščanec Pivka pa je prejel srebrno medaljo. Na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu, ki je od 15. do 22. maja 2010 potekal v Novem Sadu, pa je Pivka d.d. za svoje izdelke skupno prejela kar šest zlatih in dve srebrni medalji.

Doseženo priča, da Pivka d.d. sodi med ponudnike najbolj kakovostnih, okusnih in zdravih prehrambenih izdelkov. Priznanja, ki jih proizvajalci dobijo na Mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov v okviru Kmetijsko-živilskega sejma v Gornji Radgoni, namreč sodijo med najpomembnejše nagrade v slovenski živilski panogi. Pivka d.d. se ocenjevanja udeležuje že tradicionalno. V kategoriji svežega mesa je njen začinjeni piščanec iz družine »Pripravljeno za peko« prejel visoko priznanje Šampion kakovosti. Dosežek je še posebej izjemen, ker priznanje prejme le izdelek, ki na treh zaporednih ocenjevanjih dobi najvišje priznanje - veliko zlato medaljo ali zlato medaljo. Iz družine »Pripravljeno za peko« izhaja tudi Nadevan piščanec Pivka, ki so ga ocenjevalci nagradili s srebrno medaljo. Medalje in priznanje bo Pivka prevzela na Kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni, ki bo potekal od 21. do 26. avgusta 2010.

Pripravljeno za peko

Ne enem od najstarejših in največjih sejmov na Balkanu, ki je hkrati eden največjih v JV Evropi in je tokrat potekal od 15. do 22. maja v Novem Sadu, so se predstavili razstavljavci iz 24-ih držav. V močni mednarodni konkurenci so bili Pivkini izdelki nagrajeni z osmimi medaljami. Šest zlatih so prejele Puranje hrenovke, Puranja posebna salama, Puranje in Piščančje prsi v ovitku, Piščančja posebna ter Ekstra piščančja posebna salama. S srebrno medaljo pa so bile nagrajene Piščančje hrenovke in Piščančja posebna salama. Poleg omenjenih nagrad so Pivkini proizvodi prejeli še Diplomo za kvaliteto barjenih izdelkov iz piščančjega in puranjega mesa.

Več o nagrajenih izdelkih najdete na pivkap.si/pripravljeno-za-peko-izdelki.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!