S kakovostjo do cenjenih odličij

02 julij 2004

Ocenjevanja mesa in mesnin v Gornji Radgoni se v našem podjetju vsako leto radi udeležimo. Na njih se preverimo kako daleč smo v tehnološkem razvoju, kaj znamo in zmoremo narediti. Naša živila so po kakovosti enakovredna najboljšim slovenskim in evropskim izdelkom. Hkrati ugotavljamo spremembe na trgu in vsako leto znova širimo pestrost ponudbe, izboljšujemo uporabnost izdelkov in sledimo tržnim trendom in zahtevam po varni hrani, z manj maščobami in holesterola.

Pivka svojim kupcem ponuja najboljše. Nahajamo se na Krasu in njegovem obrobju, kjer je redka poseljenost in je naravno okolje še zelo dobro ohranjeno. Ugodna klima, čista voda, suha kraška tla ter burja, ki piha čez vse leto in veliko sončnih dni z malo snega, so za rejo perjati ugodni. Smo tehnološko na vrhu, imamo znanje in izkušnje. Kupcu tudi s pomočjo ISO in HACCP certifikati kakovosti zagotavljamo varnost in sledljivost vse od lastne valilnice do prodajne police. Rezultat vsega je visoka kakovost. Na prodajnih policah izdelki hitro kopnijo, po čemur sklepamo, da imajo kupci naše izdelke radi in jih dobro poznajo. Medalje so le še dodatna potrditev njihove kakovosti.

Večina izdelkov, ki smo jih prijavili na ocenjevanje v letu 2004 so kupcem že poznani, uveljavljeni in priznani. Če pogledamo le nekatere med nagrajenimi, je npr. z zlatom nagrajeni RAGU - zlato medaljo prejel že leta 2002, PEČENA PURANJA ŠUNKA pa istega leta srebrno medaljo.

Za potrebe sodobnega potrošnika v Pivki perutninarstvu d.d. razvijamo tudi nove izdelke, ki omogočajo pripravo kakovostnih, okusnih in zdravih obrokov. Med njimi sta tudi: EKSTRA LAHKA in PIVŠKA MALICA, ki sta prejeli srebrni medalji.

Priznanja bodo uradno podeljena v času sejemskih dni, mi pa se jih veselimo že danes. Skupno smo prejeli kar 21 medalj za izdelke in 5 za tržno ponudbo. Kateri naši izdelki so bili nagrajeni pa si boste lahko prebrali na povezavi NAGRADE. Ocenjevanje mesa in mesnih izdelkov je dragocen napotek, saj tako izvemo kaj je najboljše med najboljšimi.

več nagrade>>>


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!