S čim boste napolnili piknik košaro?

02 avgust 2004

Narava je poletna miza in jedilnica.
Kje je vaš najljubši prostor za piknik? Pred šotorom na obali ali v gozdni senci ob potočku? Poletje, ko je narava obdana s soncem, soljo in vetrom, ki ohlaja, pa je prav gotovo marsikomu najbolj priljubljen letni čas.

Že imate idejo s čim boste napolnili piknik košaro? V vaši najbližji trgovini vam za okrepčitev ob poletnih večerih ponujamo paleto izdelkov za žar. Povprašajte po KLOBASICAH ZA ŽAR, za vas smo pripravili PIKNIK PLOŠČO in PIVSKE KLOBASE - vse idealno za piknike v naravi ali srečanje prijateljev ob hladnem pivu.

Pivka d.d. v skrbi za dobro počutje tudi v poletnih dneh pripravlja lahko in zdravo hrano. Prijetno hlajeno ali globoko zmrznjeno jo pripeljemo do vaše najbližje trgovine. Lahko pa s seboj na piknik vzamete tudi Lahko solato iz piščančjega fileja. Kako jo pripravite, boste izvedeli v rubriki Recepti, lahko pa kliknete tudi na naslednjo povezavo: Lahka solata iz piščančjega fileja.

Namesto fileja lahko uporabite tudi že pripravljeni Piščančji in Puranji mesni narezek ali PIVŠKO MALICO, ki je brez dodane maščobe. Idej imamo milijon. Kaj ustreza vašim željam, vedo gotovo tisti, ki vas radi razvajajo in seveda Vi sami.

Naj Vam bo dopust v užitek!
Dober tek vsak dan znova, v vseh kotičkih narave, ki je najlepša v drobnih stvareh.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!