Pridružite se nam v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani

14 junij 2006

Njamčki vas vabijo na žrebanje nagrajencev nagradne igre ŠE BI MAMI, ki bo potekalo:


30.6. 2006 ob 17.00 uri
v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani.

Žrebanje bo popestril čarodej Toni Mežan. Nastopila pa bo tudi plesno navijaška skupina Pike, ki so v začetku junija na mednarodnem tekmovanju v Nemčiji osvojile kar tri pokale.

Že od jutra pa pred vhodom v Interspar v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani pričakujemo vse, ki radi rišete in se želite zabavati skupaj z Njamčki. Pridite – veselo bo!

V trgovinah Spar in megamarketih Interspar po Sloveniji že od 24.5. poteka nagradna igra ŠE BI MAMI! Še imate čas, da poiščete nagradni letak, odgovorite na nagradno vprašanje in ga, izpolnjenega vrnete na naš naslov.

S sodelovanjem v nagradni igri se lahko potegujete za katero izmed privlačnih nagrad:

  • 1 šotor za tri osebe,
  • 100 Njami majic,
  • 50 kompletov Njami barvic.

Za sodelovanje v nagradni igri Še bi mami nam pošljite račun (lahko tudi kopijo), ki dokazuje nakup vsaj enega od izdelkov Njami v trgovinah Spar in megamarketih Interspar in letak skupaj z izpolnjenim kuponom vstavite v pisemsko ovojnico in pošljite na naš naslov. Za nagrade se lahko potegujete tudi s tem, da odgovorite na nagradno vprašanje na nagradnem kuponu. Podrobnejša pravila nagradne igre si lahko preberete na nagradnem kuponu, ki ga najdete v trgovinah Spar in megamarketih Interspar.

Prepričani smo, da boste skupaj s svojimi otroki uživali v zabavnih čarovnijah, zanimivem nastopu plesno navijaške skupine, ob risanju, barvanju in številnih presenečenjih.

Veselimo se našega skupnega druženja.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!