Prenovljena pivkina trgovina Marof praznuje 10 let

15 februar 2009

Menjava in trgovanje sta že od Babilona dalje pomenila pomembno mesto, kjer so se ljudje srečevali, si izmenjevali informacije in tudi kulturno rasli. Danes je vse več internetnih prodajnih poti, v velikih trgovskih centrih pa smo le še številke. Prav zato imajo majhne, specializirane trgovine spet vse večji pomen.  Trgovina Pivke perutninarstva na Marofu je kraj srečevanj, kjer je oseben stik med prodajalko in kupcem še močno živ. 10. decembra je praznovala 10 let njene nove podobe, 10 let srečevanj in pozdravov.

Praznovanja pa radi obeležimo z darovi. Dar je lahko v zahvalo za trud, izraz ljubezni ali pa preprosto zato, da nekomu polepša dan.  Darov je bilo zato tudi v trgovini Marof ves mesec december veliko.  Prvo darilo je bila glasba.  10. decembra se je v prodajalni oglasila harmonika, na katero je zaigral Denis Xhekiči, kratek kulturni program pa je povezovala Mateja Šraj.  Ob 10. uri so trgovino obiskali predsednik Uprave Janez Rebec, član Uprave Aleksander Debevec in direktor Trženja Damjan Oblak, ki so poudarili pomen te trgovine za kraj in Pivko d.d. ter zaposlenim čestitali.
Poleg ugodne ponudbe 10-ih izbranih dobrot iz piščančjega mesa ves mesec december, je na ta slovesni dan vsak 10. kupec prejel tudi darilo. Darilni paket pa je prejel tudi nagrajenec Radia 94 in NTR, ki je znal našteti 5 dobrot praznične in ugodne ponudbe Pivke.

Ob koncu so bili vsi kupci vabljeni k pokušini narezanih in pečenih dobrot Pivke perutninarstva, ki sta jih pripravila Saša Ronzullo na degustacijskem pultu in Franc Poropat v kombiju za peko piščancev.   
Mnogo ljudi si je prizadevalo, da je ta trgovina živela med ljudmi.  Za to je bilo potrebnih veliko drobnih skrbi: danes in včeraj.  Čestitke ob obletnici pa naj tokrat potujejo predvsem k zaposlenim v trgovini Marof: poslovodkinji Katji Marinčič ter trgovkam Klari Maček, Anki Čuček, Danijeli Šraj in Martini Hribljan.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!