Polovica piščanca iz linije »Pripravljeno za peko«

24 januar 2007

Avgusta 2006 je Pivka d.d. na trgu predstavila Začinjenega piščanca iz družine »Pripravljeno za peko«. V začetku letošnjega leta pa polovico piščanca, ki je primeren za manjša gospodinjstva ali posameznike.


Sodobni življenjski trendi zahtevajo od nas nov način prehranjevanja. Čeprav se zavedamo, da je uravnotežena in pestra prehrana nujnega pomena za zdravje imamo kljub temu vse manj časa za pripravo jedi doma. Utrujeni od delavnika se zato ne želimo zaposliti še za dve uri s pripravo obroka, tako vse bolj posegamo po polpripravljenih proizvodih. V Pivki d.d. smo za vas pripravili novo linijo izdelkov » Pripravljeno za peko.«, saj se zavedamo, da p ravilno prehranjevanje predstavlja skrb za zdravje, hkrati pa nudi zadovoljstvo ob skupnih družinskih obrokih, ob praznovanjih in družabnih dogodkih.

Polovica piščanca je primerna za manjša gospodinjstva in posameznike. Tudi ta izdelek smo rahlo začinili s skrbno izbranimi mediteranskimi začimbami. Za pripravo okusnega obroka odslej nimamo več skrbi, saj ni potrebna predpriprava, svoj čas lahko tako posvetimo prijetnejšim rečem. Jed bo kljub temu prijetno in sveže zadišala iz domače pečice.

Med priporočljive načini priprave hrane nam strokovnjaki svetujejo: kuhanje v sopari in tudi pečenje z malo ali brez maščobe. Vse prednosti zdravega načina priprave prehrane smo združili prav v tem izdelku. Folija v katero je ovit piščanec omogoča, da se piščanec in polovica piščanca pečeta v lastnem soku brez dodane maščobe in se zaradi folije tudi ne izsušita, pečica pa ostane čista. Posoda za peko je priložena, tako izdelku odstranimo le kartonsko embalažo in že ga lahko postavimo v peč. Neprijetno čiščenje pečice in pomivanje posode po obroku ni več potrebno. Da bi zaposlenim gospodinjam, aktivnim upokojencem in pridnim študentom prihranili čimveč časa, smo na prenosno kartonsko embalažo pripisali tudi različne recepte za prilogo ter navodila za pripravo in jim zaželeli Vsak dan nekaj dobrega.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!