Pivka perutninarstvo na Kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni

03 oktober 2003

V Pivki Perutninarstvu smo se odločili, da se tudi letos udeležimo že 41. kmetijsko-živilskega sejma v Gornji Radgoni.
Namen letošnje udeležitve je bila predstavitev nove, kupcu prijaznejše in razpoznavnejše embalaže za piščančje, puranje in kunčje hrenovke ter pivske in brkinske klobase.

Preoblikovanje embalaže je le eden od "projektov", ki se nadaljujejo že od leta 2001. Začeli smo pri svežem predpakiranem mesu. Grafično smo preoblikovali našo staro okrasno etiketo, ki je bila okrogla; sedaj je trikotna in večja, ter ji dodali novo ime. Tako smo dobili tri nove blagovne znamke: Kraški piščanec, Kraški puran in Kraški kunec.

Kraški piščanecKraški puranKraški kunec


Ker se potrošniki s pomočjo blagovnih znamk lažje znajdejo med številnimi podobnimi izdelki, smo v letošnjem letu spremenili tudi design embalaže za hrenovke in ostale klobase.

Ta pa je bil deležen temeljite in globoke spremembe. Vsaka vrsta hrenovk in klobas ima po novem svojo obleko. Osnovna barva za piščančje je še vedno rumena, za puranje zelena in kunčje modra barva, skupna pa jim je modro zelena linija, kar omogoča večjo prepoznavnost pivkinih izdelkov. Hrenovke smo na tržišče pospremili tudi z novo obliko pakiranja; pet v vrsto ali štiri v vrsto s perforacijo folije. Na potiskani foliji je slika že pripravljenega izdelka, ime izdelka, ime blagovne znamke, razne deklaracije in mali kuharski namig, kako izdelek doma pripraviti tako, da postane na krožniku čim bolj slasten.

Na našem razstavnem prostoru v hali A1 so ves teden potekale sejemske aktivnosti, ki smo jih pripravili za obiskovalce; od predstavitve nove embalaže do pokušine izdelkov, ki so na ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov pridobili številne zlate (kolekcija "kunec gurman", kolekcija "slečeni deli") in srebrne medalje (kolekcija "imeti se rad", kolekcija "klasika bedra", kolekcija "nesrečni mesar", puranje krače) za tržno ponudbo sveže predpakiranega mesa, ter zlate (brkinska klobasa, piščančje hrenovke hot dog, piščančja posebna salama), in srebrne ( piščančja šunka, puranja šunka, puranja šunka z olivami, EKSTRA piščančja salama, piščančja posebna salama z vrtninami, piščančja posebna salama s sirom, puranja posebna salama, tirolska salama, pizza klobasa, piščančje cocktail hrenovke, piščančje hrenovke s sirom, pivska klobasa s sirom, puranje hrenovke, piščančji in puranji mesni narezek, piščančja jetrna pašteta) medalje za izdelke.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!