Pivka d.d. se je predstavila na mednarodnem sejmu živilske industrije v Düsseldorfu

02 oktober 2006

Na mednarodnem sejmu prehrane in živilske industrije, ki je potekal v nemškem Düsseldorfu, se je Pivka d.d predstavila z izdelki iz piščančjega, puranjega in kunčjega mesa. Vodstvo Pivke d.d. se je srečalo z že obstoječimi tujimi poslovnimi partnerji, sklenili pa so tudi nova poznanstva, za katera v Pivki upajo, da bodo prerasla v tesnejše poslovno sodelovanje.
Pivka d.d. je na sejmu predstavila program šunk, šunkaric, posebnih salam, hrenovk, pivskih klobas s sirom, mesnih narezkov in paštet, s posebnim poudarkom na blagovni znamki Njami. Največ zanimanja je bilo za sveže meso in konzerve pri francoskih, nemških in nizozemskih proizvajalcih.

»V Pivki d.d. smo se na sejem predhodno dobro pripravili tako da smo tudi z rezultati zadovoljni. Na sejmu smo se srečali z obstoječimi tujimi poslovnimi partnerji ter sklepali nova poznanstva,« je udeležbo na sejmu ocenil Janez Rebec, predsednik uprave Pivke d.d.

»Poleg sklepanja poslovnih vezi, sejem v Düsseldorfu omogoča spoznavanje najnovejših trendov na področju trženja prehranskih izdelkov. Te informacije pa so, zaradi zelo konkurenčnega trga, zelo dobrodošle, « je povedal Damjan Oblak, direktor trženja v Pivki d.d.

Razstavljalci in obiskovalci razstavišča se strinjajo, da je Sejem prehrane v Düsseldorfu doživel velik uspeh. Od 24. do 27. septembra je na sejmu 965 podjetij predstavljalo širok spekter izdelkov. Poleg množice ponudnikov mesa in mesnih izdelkov so predstavili tudi mlečne proizvode s poudarkom na sirarstvu, sladolede in slaščičarske proizvode ter ostale zamrznjene izdelke.

Sejem je prostor, kjer se predstavljajo najnovejši trendi na področju predelave, pridelave in prodaje ter trženja prehrane. Udeležilo se ga je preko 34.000 obiskovalcev, med njimi pomembni evropski odločevalci s področja trgovine, zato je odskočna deska za vsa podjetja, ki želijo vstopiti na evropski trg prehrambenih izdelkov.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!