PIVKA d.d. se je predstavila na Anugi, mednarodnem sejmu živilske industrije

21 oktober 2005

Na največjem mednarodnem sejmu prehrane in živilske industrije, Anugi, ki je potekal v nemškem Kölnu od 8. do 12. oktobra 2005, se je Pivka d.d. prvič predstavljala z izdelki iz piščančjega, puranjega in kunčjega mesa.

Na sejmu smo, skupaj z ostalimi slovenskimi podjetji, nastopili pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenije. Na našem razstavnem prostoru v hali 10.1, ki je bila namenjena mesni industriji, smo predstavili program šunk, šunkaric, posebnih salam, hrenovk, pivskih klobas s sirom, mesnih narezkov in paštet.

Srečali smo se z že obstoječimi tujimi poslovnimi partnerji, sklenili pa smo tudi veliko novih poznanstev, za katera upamo, da bodo prerasla v tesnejše poslovno sodelovanje. Veliko zanimanje, predvsem predstavnikov držav Bližnjega vzhoda, je bilo za naše izdelke s HALAL certifikatom, program hrenovk in konzerv pa je vzbudil zanimanje pri Italijanih, Špancih in tudi Francozih.

Na letošnji, že 28. Anugi, mednarodnem velesejmu, ki združuje deset specializiranih prehranskih sejmov, se je predstavilo več kot 6000 razstavljalcev iz 90 držav. Anuga je posebna v več pogledih: sejem je odprt le za poslovneže, kar pomeni, da je raven odločitev in sklepanja poslovnih vezi zelo visoka. Je odskočna deska za vsa podjetja, ki želijo vstopiti na nemški trg prehrambenih izdelkov predvsem zato, ker se sejma udeležijo vsi pomembni nemški managerji s področja trgovine. Je pa tudi prostor, kjer se predstavijo najnovejši trendi na področju predelave, priprave in prodaje ter trženja prehrane.Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!