Odprli smo prenovljeno trgovino na Kalu: Diskont Pivka

14 marec 2006

Pivka d.d. je v torek 14. 3. 2006 ob 16. uri na sedežu podjetja odprla prenovljeno trgovino. Delikatesa in Agrotrgovina sta po 31. letih delovanja dobili novo obliko in ime: DISKONT PIVKA.

Trgovina je najlepše darilo podjetja ob 5. obletnici začetka rekonstrukcije enote Meso. Želja in potreba po napredku je priprava na jutrišnji dan. Nova naložba kaže, da smo temelje trdno postavili in dokazujemo, da konstruktivno sodelovanje vseh zaposlenih prinaša rezultate in trdnost, ki si jo vsi želimo.


 

Za popolno posodobitev trgovine smo se odločili, ker si želimo, da bi se obiskovalci v naših prostorih dobro počutili. Na prodajni površini 53 m2 bodo kupci imeli boljši pregled nad ponudbo, pridobili smo prostor za skladišče in uredili pisarno, posodobili smo dotrajano opremo (hladilne vitrine, prodajne pulte in police), hkrati pa prenovili celotno trgovino.

V prvi fazi prenovitvenih del, ki so potekala 18 dni, smo obnovili notranjost trgovine. Investicija pa bo zaključena s postavitvijo novih oglasnih tabel in ureditvijo okolice. Povečali bomo tudi število parkirnih mest za kupce in s tem hkrati omogočili, da bodo lažje prepeljali nakupljene artikle do svojega avtomobila.

Diskont ima za podjetje velik pomen: Na enem mestu je zbran celoten program našega podjetja, diskont je na stičišču pomembnih prometnih povezav in je tako velikega pomena tudi za promocijo našega podjetja. Ob neposrednem stiku s kupci imamo tudi ažurno informacijo o njihovih željah, potrošniki lahko tu pridobijo odgovore na vprašanja o izdelkih in podjetju.

Da bi nazdravili skupnemu uspehu in tako nabrali moči za nove izzive, smo prvi dan odprtja pričeli svečano. Otvoritvena slovesnost se je začela ob 16. uri z nastopom ženske pevske skupine Resa, ki je pred kratkim praznovala 10. letnico delovanja. Po pozdravnem govoru je predsednik uprave Janez Rebec, skupaj s poslovodkinjo Diskonta Gabrijelo Orel, simbolično prerezal trak ter uradno odprl trgovino. Na dan otvoritve smo kupce tudi nagradili. Vse obiskovalce, ki so kupili izdelke nove blagovne znake Njami v vrednosti nad 1000 SIT, smo obdarili z barvicami Njami.

Zvestim kupcem se iskreno zahvaljujemo z željo, da bi nas doseženo spodbujalo k še lepšim in boljšim ciljem. Hvaležni smo za vse izrečene čestitke in lepe misli ob novem začetku.

V Diskontu Pivka boste našli popolno ponudbo Pivkinih izdelkov, mesa in krme na enem mesu. Cene so bodo v primerjavi z rednimi maloprodajnimi cenami do 15 odstotkov nižje za meso in celo do 20 odstotkov nižje za izdelke. Le te bodo upravičile prihod kupcev tudi iz oddaljenih krajev. Urnik odprtja trgovine ostaja nespremenjen. Odprti smo non stop od 7 h do 18 h, v poletnem času pa do 19 h.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!