Obiščite nas na Kmetijsko – živilskem sejmu

27 avgust 2004

Na sejem ne bomo mogli prinesti Kraške burje in borovcev, bomo pa s Krpanovo močjo prinesli gostoljubnost in dobro hrano. Obiščite nas na Kmetijsko živilskem sejmu v Gornji Radgoni in podajte svojo oceno in mnenje o novih izdelkih, da bomo lahko skupaj oblikovali jed, ki bo najbolj ustrezala vašemu okusu.

»Mednarodni kmetijsko-živilski sejem ostaja most med državami in regijami tudi po vstopu Slovenije v EU.« so zapisali organizatorji - Pomurski sejem d.d.

Med 1410 razstavljavci iz 21 držav se tudi tokrat na sejmu predstavlja Pivka perutninarstvo d.d.. Poskrbeti želimo za prijetno druženje s stanovskimi kolegi in prijatelji in obiskovalcem predstaviti nove izdelke, ki jih bo moč tudi poizkusiti oz. preizkusiti .

Kot uvertura v 42. mednarodni kmetijsko-živilski sejem so že od pomladi dalje potekala ocenjevanja kakovosti izdelkov. Na sejmu bomo ponosno prejeli priznanja za najboljše med najboljšimi. S tem kot sodelujemo na ocenjevanjih, dokazujemo neoporečnost svojih izdelkov, kakovost oblik in tehnološko dovršenost ter sodobno tehnologijo priprave, pakiranja, distribucije in trženja. Pot do nagrad ni enostavna. Vsak proizvajalec mora vložiti kar precej dela in truda, da postane kandidat za medalje in priznanja. Merila in pravila so stroga in odstopanj ni, zato smo nanje toliko bolj ponosni. Priznanja, s katerimi lahko označimo svoje izdelke, pomenijo zaradi strogosti pravilnikov in strokovne sestave ocenjevalnih komisij pravo zaščito potrošnika in kažipot po kakovosti izdelkov.

Pričakujemo Vas torej na razstavnem prostoru v Gornji Radgoni od sobote 28. avgusta, do petka, 3. septembra 2004. Veseli bomo vsakega vašega vprašanja, mnenja in predloga.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!