Božiček obdaril in razveselil 215 otrok zaposlenih!

22 december 2018

V decembru smo se ponovno razveselili Božička, ki je obiskal otroke naših zaposlenih do 10. leta starosti. Darilo je prejelo kar 215 otrok. Obiskal nas je v četrtek 20. decembra 2018, v Krpanovem domu v Pivki. Otroci in starši so se lahko pred kinodvorano malce okrepčali. Tam so prijazne degustatorke ponujale različne vrste pijač, piškotov in domačega peciva. Otroci so na delavnicah izdelovali različne praznične izdelke.

Po končanih delavnicah smo imeli predstavo kjer so nastopile Mažoretke iz Povirja, ki so odplesale dve plesni točki. Večer je popestrila tudi dramska skupina iz osnovne šole Košana. Zaigrali so nam igrico o Sovici Oki in igrico o Hvaležnem medvedu. Najbolj pa so se otroci razveselili Božička, ki je prinesel polno vrečo daril.

Letošnja novost je bil foto kotiček, kjer so se lahko otroci fotografirali skupaj s starši. Ustvarjali so zabavne in igrive fotografije, tako pred predstavo kot tudi po njej.

Pri organiziranju in izvedbi dogodka so nam pomagali dijaki Šolskega Centra Srečka Kosovela Sežana. Dijaki obiskujejo 4. letnik ekonomskega tehnika, kjer za 4. enoto mature izdelujejo nalogo z zagovorom. Dijaki so nas prosili, če bi nam lahko pomagali organizirati ta dogodek. Z veseljem smo ponudbo sprejeli in skupaj pripravili nepozaben dogodek za kar 215 otrok zaposlenih naše skupine.

Foto: Marko Pleterski in Alin Franjkovič


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!