Novi izdelki - Nova slast

31 maj 2004

Želja in potreba po napredku je priprava na jutrišnji dan. Čas nam prinaša spremembe, zato z zavzetostjo iščemo in uresničujemo vse njene prednosti.

Raznolikost ljudi, kultur in običajev se nadaljuje v raznolikosti okusov, ki jih spletamo v harmonijo izdelkov iz puranjega, piščančjega in kunčjega mesa. Za potrebe sodobnega potrošnika smo pripravili nove izdelke, ki omogočajo pripravo kakovostnih, okusnih in zdravih obrokov.
Puranje medaljone in puranje krače brez kosti smo na prodajne police postavili že v začetku leta.

Vsi, ki skrbijo za vitalnost in si hkrati želijo energijo in okus hkrati, lahko posežejo po EKSTRA LAHKI salami iz že tako lahkega perutninskega mesa, ki vsebuje še dodatnih 50% manj maščobe.

PETKA je še ena salama, ki bo svoje mesto kmalu našla na prodajnih policah trgovin. Je sinonim za odličnost, dostopna pa bo vsakemu potrošniku. Z novim designom smo želeli pritegniti vse mlade po srcu. Njen okus pa bo popestritev sendvičev, narezkov in poslastica za skupna družinska jutra.

PIVŠKA MALICA je

  • že pripravljena hrana v konzervi - za vse, ki radi izkoristijo vsak trenutek dneva,
  • je primerna popotnica za nedeljske izlete, pohode in vzpone,
  • zanjo ne boste potrebovali hladilnika, ko jo boste vzeli v kamp, na obalo ali čoln,
  • ni hitro pokvarljiva in ne bo vam potrebno dnevno kontrolirati njene uporabnosti,>
  • in je ravno prav velika za dober, zdrav in hranljiv obrok.

Vsaka jed, ki jo zaužijemo ima dvojni pomen: najprej je doživetje okus, zadostiti pa mora tudi telesnim potrebam po hranilnih snoveh. Zdrava hrana pa je zagotovilo za človekovo zdravje in dobro počutje. Razvoju izdelkov v Pivki posvečamo vse več časa. Herbert Fritsche je nekoč zapisal. "Kuhanje naj bo več kot ročna spretnost, uživanje jedi pa več kot zgolj hranjenje."


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!