Nova prodajalna Pivka v Kromberku

29 oktober 2018

V sklopu otvoritve specializiranega obrata, je vrata prav na slovesni dan, v četrtek 25. oktobra, prvič odprla tudi prodajalna Pivka, v vzpostavitev katere je družba Pivka perutninarstvo vložila (poleg investicije v obrat) še dodatnih 50.000 evrov.

Slika

Trgovina nudi širok asortiman piščančjega mesa in izdelkov blagovne znamke Pivka ter raznoliko ponudbo rdečega mesa slovenskih dobaviteljev. V prodajalni imajo pomembno mesto ribje dobrote družbe Delamaris, namreč Delamaris je prav tako ena od družb v skupini podjetij Jate Emona. Potrošniki pa lahko izbirajo tudi dobrote ostalih najboljših lokalnih ponudnikov. Posamezni ponudniki so recepte uspešnih primorskih okusov na ta dan predstavili z brezplačnimi degustacijami in tako razveselili vse obiskovalce prodajalne in dogodka. Poleg sveže pečenega piščančjega mesa Pivka in ribjih dobrot Delamaris so bili med ponudniki dobrot družba Kras, Mlekarna Planika, Vinska klet Dobrovo Goriška Brda ter Mlinotest, ki se tudi sicer združujejo in povezujejo v večletnem projektu predstavitve primorskih dobrot Po primorsko.

Slika

Prodajalno je obiskala tudi ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, dr. Aleksandra Pivec ter najbolj znan blogerski par: Jani Jugovic – Cool Fotr ter Teja Perjet – Cool Mamacita, ki sta slavnostni program ob otvoritvi celotnega kompleksa v Kromberku tudi moderirala.

GALERIJA FOTOGRAFIJ


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!