NJAMI PRAZNUJE 10 LET

01 junij 2015

Njami figurice in izdelki Njami so se rodili pred natanko desetimi leti.

Blagovno znamko ter slogan Njami, še bi mami! so kupci zelo dobro sprejeli, saj izdelke odlikuje višja kakovost in odličen okus.


Novost med njimi je inovacija Njami piščančje hrenovke brez E, ki so brez konzervansov in aditivov (v zelenem ovitku). Začinjene so z naravnimi začimbami in so odličnega okusa.

Pivka bo obletnico nove blagovne znamke obeleževala vse leto 2015 . V soboto, 30. maja 2015 so praznovali na dogodku v okviru projekta Živim zdravo v Ljubljani, ki ga je organiziralo društvo Sobivanje. Njihov slogan Njami še bi mami! se je vtisnil v srca ne le otrok in mladine, temveč vseh generacij, ki si želijo hitrega a kljub temu zdravega obroka.

Dobrote Nami odlikuje kakovostno piščančje meso. So izbranega okusa, poleg tega pa ponujajo še obsežen »paket dodane vrednosti«: Piščančje prsi v ovitku ter Pečena piščančja šunka nosita znak Varuje zdravje, Piščančje hrenovke in Piščančja posebna salama so vir omega 3 ter imajo ugodno razmerje med omega 3 in 6 maščobnimi kislinami, za kar so prejele certifikat Višja kakovost.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!