Pivka - največ najvišjih priznanj na sejmu Agra 2016

24 avgust 2016

Na strokovnem ocenjevanju AGRA 2016 je največ najvišjih priznanj dosegla Pivka perutninarstvo. Izdelki so prejeli Posebno priznanje za varne mesnine, Posebno priznanje za tržno ponudbo mesa ter 19 medalj, med katerimi je kar pet Šampionov, s čimer Pivka izstopa izmed vseh proizvajalcev živilskih izdelkov ter pijač. Najvišje medalje so potrditev vrhunske kakovosti v mednarodnem merilu.

Na 37. mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov , ki je potekalo 15. junija 2016, je le v kategoriji mesni h izdelkov sodelovalo 36 proizvajalcev iz štirih držav s 172 različnimi izdelki. Seznam vseh nagrajenih izdelkov ter mesa Pivka smo objavili na povezavi: Medalje. Rezultati vseh ocenjevanj so objavljeni v katalogu AGRA:

Šampion kakovosti prejmejo izdelki, ki dosežejo zlato medaljo kar tri leta zapored. To najvišje priznanje priznanje pomeni, da je izdelek vrhunski s konstantno visoko kakovostjo in dodano vrednostjo. Posebno priznanje za tržno ponudbo svežega mesa je prejela Pivka za največ točk po doseženih medaljah v kategoriji sveže/presno meso. Posebno priznanje za varne mesnine je Pivka perutninarstvo ponovno v tem letu prejela za največ točk po doseženih medaljah v kategoriji varne mesnine. Izmed vseh ponudnikov mesnin je to priznanje prejela že peto leto zapored.

Ocenjevanje na sejmu Agra 2016 je tako ponovno zaznamovala Pivka perutninarstvo. Pivka je leta 2012 prejela tudi posebno priznanje Nosilec kakovosti za največ prejetih priznaj in medalj, ki ga Pomurski sejem podeljuje le ob posebnih jubilejih. Več..

Čestitke ob podelitvi namenjamo vsem kupcem ter poslovnim partnerjem. Zahvala tudi vsem zaposlenim Pivke, ki si prizadevajo za varno in kakovostno hrano po najvišjih standardih.KATALOG AGRA: https://issuu.com/eklipsa/docs/katalog_ocenjevanj_2016__web_/124Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!