Najboljša izbira za žar je lahka

05 maj 2018

Piščančji čevapčiči, pleskavice in nabodala Pivka očarajo z najboljšimi okusi in lahkotnostjo.

Pivka perutninarstvo nudi široko paleto piščančjega mesa in izdelkov za žar : sveže pakirano in začinjeno meso, hrenovke za žar in piščančje hrenovke brez ovoja, piščančje čevapčiče, pleskavice in nabodala, mini filetine, perutničke in file stegen s sirom na palčki.

Uspeh bo zagotovljen, če bomo uporabili preverjeno in kakovostno meso lokalnega izvora. Piščančje meso Pivka je slovenskega porekla ter nosi kar dva certifikata kakovosti: Višja kakovost in Izbrana kakovost. Je odlična popestritev za žar zabave, saj je manj mastno, lažje prebavljivo, a kljub temu enako hranljivo kot druge vrste mesa za žar.

Ljubitelji piščančjega mesa prisegajo na nabodala Pivka, kjer je piščančje meso z dodatki paprike rahlo soljeno in tako že pripravljeno za pečenje. Po okusu jih lahko še dodatno mariniramo.
Odlična popestritev jedi na žaru na jasi ali v objemu doma so tudi piščančji čevapčiči in pleskavice Pivka. Narejeni so 100% iz piščančjega mesa in začinjeni z izbranimi začimbami. So odličnega okusa ter BREZ umetnih barvil, BREZ ojačevalcev okusa ter BREZ fosfatov. Priprava piščančjih čevapčičev je tudi hitra. Iz embalaže jih vzamemo skupaj s priloženim papirjem, jih položimo na žar ter šele nato odstranimo papir. Popečemo jih z obeh strani in nato čevapčiče ločimo.

Čar lahkotnega poletnega žara si lahko pričaramo doma tudi izven tople sezone, saj so ti izdelki odlični tudi, če jih pripravimo v ponvi.

Slika

Najboljši okusi se pričnejo z najboljšo izbiro - Pivka piščančji izdelki pripravljeni za žar.

Preizkusite tud odlične recepte znanih kuharskih mojstrov Več:
https://www.pivkap.si/novice/najboljsa-izbira-in-cool-recepti


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!