Najboljša izbira za žar in cool recepti

01 maj 2018

Pivka perutninarstvo nudi široko paleto mesa in izdelkov za žar: sveže pakirano in začinjeno meso, hrenovke za žar in piščančje hrenovke brez ovoja, piščančje čevapčiče, pleskavice in nabodala ter mini filetine in perutničke. Jih znate pripraviti tako, da vam lahko zavidajo tudi sosedi? Pokukali smo v kuhinje in na terase znanih Slovencev in povprašali za nasvete pri pripravi najboljših žar jedi.

Kdo je boljši žar mojster, moški ali ženska

Je jed boljša takrat, ko je v kuhinji ženska, na žaru pa moški? Vprašanje smo postavili blogerjem, ki na spletu radi predstavljajo svoja stališča. Izziv sta sprejela Cool Fotr in njegova Cool Mamacita, ki si poleg klasičnih čevapčičev, na žaru rada pripravljata tudi piščančje meso. Poznamo ju iz prve sezone oddaje Gostilna išče šefa, kjer sta pokazala veliko ljubezen do kuhanja. Preizkusila se bosta v šestih receptih, posnetke in fotografije pa objavila na svojem Facebooku, Instagramu in Youtube kanalu. Spremljali ju bomo tudi mi in delili njune recepte. Ideja je bila zanimiva tudi portalu Siol, ki bo bitko med spoloma spremljal na posebnih podstraneh. Komentarje in fotografije z dogodkov spremljajte tudi na FB Pivka. Sledite ključniku #najdvoboj.

Piščančje čevapčiče lahko pripravimo na več načinov

Dvoboj Cool Fotra in Cool Mamacite smo spremljali pri pripravi izdelkov za žar. Boj je potekal z vsemi bojnimi sredstvi. Jani verjame v svojo zmago in pravi, da »Kralji žara izbirajo najboljše okuse«.Teja pa odgovarja, da »Kraljice vladajo vse leto«. Glasujte za vašega zmagovalca in najboljši način priprave. Vabljeni k glasovanju na FB Pivka.

Ne spreglejte nasvetov za najboljši žar. Več na:
http://www.pivkap.si/novice/nasveti-za-peko-na-zaru


Slika

Slika


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!