Naj v prazničnem miru sreča nežno vse objame!

07 december 2004

Med letom se nam vedno mudi, zato se radi ustavimo vsaj za praznične dni. Ko se prižgejo drobne luči sredi hladne in bele zime, se v družinskem krogu in s prijatelji stisnemo okoli obložene mize in uživamo dobrote, ki jih pripravljajo pridne roke, tudi v našem podjetju.

Že pripravljeni izdelki: šunke, narezki, hrenovke in klobase…bodo vaše priprave skrajšali, mizo pa popestrili in obogatili.

Vsem obiskovalcem naše spletne strani ter kupcem naših izdelkov in dobrot želimo naj vas tiha sreča, ki jo izžarevajo prihajajoči prazniki, spremlja vse dni v letu 2005. Lepe želje namenjamo tudi vsem poslovnim partnerjem. Le te pa so več kot le poslovne želje: ob zaključku poslovnega leta voščimo prijetne rezultate vašega dela, smele načrte za prihodnje leto, zaokrožujemo pa jih tudi z željo za vaše zdravje in osebno srečo.

Naj bo sreča za vse v življenju tudi v nadalje sestavljena iz drobnih pozornosti, kot so nasmeh, prijazen pogled, iskrena pohvala, dober namen in slasten izdelek Pivke perutninarstva d.d..


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!