Nagrajenka Judita bo kmalu kuhala v novi kuhinji!

05 oktober 2009

"To je moja prva nagrada in v nagradni igri sem sodelovala le z enim poslanim ključem," je povedala nagrajenka v igri Pivka - Najdi svoj ključ. Glavno nagrado KUHINJO LIPA je prejela Judita Olič, doma iz Železnikov. NJAMI hrenovko z zmagovalno kodo je kupila v domačem kraju, ko je izbirala dobrote za obisk sorodnika, ki je prihajal na poletne počitnice.

Kuhinjo Lipa sta nagrajenki na sedežu podjetja Pivka perutninarstvo d.d. izročila predsednik uprave Janez Rebec in član uprave Aleksander Debevec. Gospe Juditi sta čestitala in ji zaželela Vsak dan nekaj dobrega v novi kuhinji.

Slovesnost ob podelitvi nagrade je s humorjem popestril tudi kuhar Žorž. Spoznali smo ga v kuharskih oddajah na spletni strani Pivke: /zorz-svetuje-recepte. V poletnem času smo ga srečevali tudi na jumbo plakatih po vsej Sloveniji, ko je k sodelovanju v nagradni igri vabil vse, ki radi posežejo po izbranih piščančjih in puranjih dobrotah Pivka.

Po končani pokušini jedi iz piščančjega mesa je s francoskim naglasom dodal: "Ljubezen je v kuhinji najnujnejša sestavina in naredi čudež tudi takrat, ko nimamo na razpolago vseh potrebnih sestavin ali nimamo dovolj časa."

PIVKA perutninarstvo d.d. je veliko nagradno igro organizirala ob praznovanju 50. letnice delovanja. Igra je potekala od 9.6.2009 do 9.8.2009.
Strokovna komisija je 21.8.2009 izmed 5.900 pravilnih KLJUČEV izžrebala 61 nagrajencev. Nagrajenci se bodo razveselili tudi 50 knjig - Jedi s perutnino in 10 zabojev z dobrotami PIVKA. Ključi so bili prilepljeni na izdelkih Pivke, v žrebanju pa so sodelovali tudi vsi, ki so poslali recept za jedi iz izdelkov Pivka.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!