Na sejmu v Novem Sadu

07 julij 2008

Mednarodni kmetijsko živilski sejem v Novem Sadu je letos že 76-ič odprl svoja vrata. Sejma, ki je najstarejši in največji na Balkanu, in tudi eden izmed največjih v Jugovzhodni Evropi, smo se letos udeležili tudi mi – PIVKA perutninarstvo.
Sejma, ki ga je med 10. 5. in 17. 5. 2008 obiskalo več kot 650.000 ljudi, smo se udeležili že tretjič. Opažamo, da se obisk na našem razstavnem prostoru iz leta v leto povečuje, kar kaže, da smo vse bolj prepoznavni na balkanskem področju.

Ker je v srbskem prostoru blagovna znamka PIVKA že uveljavljena, je bilo med obiskovalci precej obstoječih kupcev in potencialnih novih obrazov. Največ povpraševanja je bilo po začinjenem piščancu, pripravljenem za peko in po piščančjih posebnih salamah z dodatkom sira in paprike. Poleg že navedenih izdelkov smo se predstavili še s paleto piščančjih, puranjih in kunčjih posebnih salam, šunk, šunkaric, paštet, hrenovk in narezkov.

Da je bila odločitev o udeležbi na sejmu pravilna, se je pokazalo v nadaljevanju navezovanja stikov z novimi kupci, ki obetajo nove posle.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!