Medalje so potrditev naše kakovosti

14 julij 2006

Na Mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov v Gornji Radgoni 2006 smo tudi v letošnjem letu prejeli številne medalje. Znanje, skrb in tradicija so osnovni temelji za kakovost, ki jo ponujamo.

Vsi izdelki, ki smo jih prijavili na ocenjevanje v letu 2006 so kupcem že poznani, uveljavljeni in priznani. Na prodajnih policah hitro kopnijo, po čemur sklepamo, da imajo kupci naše izdelke radi in jih dobro poznajo. Medalje so le še dodatna potrditev njihove kakovosti.

 
Z zlatom nagrajena PIŠČANČJA PEČENA ŠUNKA sodi v segment visoko kvalitetnih izdelkov, saj vsebuje manj maščob, soli in aditivov. Zaradi najkakovostnejših kosov piščančjega fileja prsi, blagih začimb, brez dodanih maščob ter z veliko beljakovinami izpolnjuje vse pogoje, ki jih morajo izpolnjevati živila z znakom varuje zdravje. Harmonijo okusa pa ji še dodatno ustvari obdelava s suhim vročim dimom in pečenje. Tako sledi trendom varne prehrane.

PIŠČANČJA POSEBNA Z VRTNINAMI je ena od visoko uvrščenih izdelkov na vsakem ocenjevanju. Že od leta 2002 stoji na zmagovalnih stopničkah. Letos smo kvaliteto potrdili z zlatim odličjem. Narejena je iz dobrega piščančjega mesa, po najboljših preverjenih receptih, z veliko občutka za dober okus, z nekaj kuharskimi skrivnosti in z veliko znanja. Poleg ostalih sestavin ji odličnost popestri okus rdeče paprike.

TIROLSKA SALAMA,PIŠČANČJE HRENOVKE S SIROM,PIŠČANČJA KLOBASA S SIROM in PIŠČANČJE HRENOVKE HOD DOGso prejele srebrno odličje. Vsaka od njih ima svoje prednosti, o katerih je najbolje govoriti pri obloženi mizi.

V začetku meseca februarja letošnjega leta je Pivka d.d. na prodajnih policah prvič predstavila novo skupino izdelkov NJAMI.Namenjeni so otrokom, pa tudi vsem tistim, ki veliko pozornost posvečajo zdravemu načinu prehranjevanja. Z razvojem novih izdelkov in izpopolnjevanjem obstoječih se želimo kar najhitreje prilagoditi potrebam vseh, ki si želijo okusno in zdravo malico, kosilo ali večerjo.

Vsi izdelki NJAMI so prejeli medalje.

Bronasto medaljo so prejele:

  • NJAMI HRENOVKE IZ PIŠČANČJEGA MESA,
  • NJAMI PIŠČANČJA PAŠTETA 30g,
  • NJAMI PURANJA PAŠTETA 30g

Srebrno medaljo sta prejeli:

  • NJAMI PIŠČANČJA POSEBNA SALAMA in NJAMI PRSI V OVITKU

NJAMI PIŠČANČJA PEČENA ŠUNKA pa je prejela najvišje zlato odličje.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!