MasterChef tekmovalci so izbrali meso pivka

01 maj 2018

Pomlad je že v polnem razcvetu in z vrtov in teras je zadišalo po žar dogodivščinah. Naj bo izbira vaše družbe in jedi vedno izvrstna. Da bodo okusi najboljši vam lahko pomagamo s piščančjim žar mesom Pivka, ki odlično kraljuje vsem jedem.

Najboljši okusi se namreč pričnejo z najboljšo izbiro! Zato tudi slovenski kuharski mojstri v oddaji Masterchef kuhajo s perutninskim mesom Pivka. Ta se ponaša s certifikatoma Izbrana kakovost Slovenija in Višja kakovost, ki zagotavljata, da je meso slovenskega porekla odlično, reja in predelava mesa pa sta pod strogim nadzorom.

Masterchef

Pivka perutninarstvo je ponosni sponzor 4. sezone oddaje Masterchef. Gre za najbolj gledan kulinaričen šov v svetu in tudi pri nas, ki širi kulinarična znanja. Vabljeni k ogledu vsak četrtek in petek ob 21ih na POP TV.

Prižgite žar in zažarite tudi vi!

Sodelujte v nagradni igri Pivke perutninarstva. Preizkusite se v izzivih in poskusite svojo srečo. Vsak mesec vas čakajo bogate nagrade. Več.

Luka Jezeršek, ki je eden izmed sodnikov oddaje MasterChef nam je zaupal gurmanski recept za pišče, namašeno s potočnimi raki. Piščanec se odlično ujame s številnimi prilogami, jed pa bo popestrila vaš vsakdanji jedilnik. Več.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!