Kulinarični rekord: NAJVEČJA KONZERVA EVROPE

17 junij 2004

Čas je prinesel deželo brez meja, raznolikost ljudi, kultur in običajev. To pa pomeni tudi 454 milijonov okusov.


In kaj Evropo povezuje?
Želja po življenju - smo ugotovili v Pivki perutninarstvu. Življenje Evropejci zajemamo s polno žlico in želimo izkoristiti vsak trenutek dneva, pri tem pa skrbimo za zdravo telo, aktivnost in zdravo hrano.

Kot odgovor na vse ljubezni aktivnega človeka smo v Pivki oblikovali lahek izdelek, brez dodanih maščob, a z veliko energije in okusa, ki ga bomo predstavili na prireditvi Noč na jezeru, ki je že tri desetletja tradicionalna prireditev v Mostu na Soči.

Prireditev spremljajo srečanje gospodarstvenikov Primorske, borcev upokojencev Tolminske, na jezeru pa potekajo celodnevne igre brez meja. Zvečer pa potekajo tudi tradicionalni skoki z mosta v Sočo.

Organizatorji vsako leto poskrbijo tudi za kulinarični rekord. Ob 40. letnici delovanja, ki smo jo praznovali leta 1999, smo v našem podjetju ob tej priložnosti prestavili najdaljšo hrenovko na svetu. Dolga je bila kar 2864m, kolikor metrov je tudi višina Triglava. Gledali smo jo z občudovanjem in okušali vse do zadnjega metra.

V letošnjem letu pripravljamo novo presenečenje. V soboto 26. 6. 2004 boste lahko priča največji konzervi Evrope za 454 milijonov prebivalcev. Kaj bo to? Naš nov izdelek Pivška malica. Kako velika bo in koliko bo težka, naj ostane še skrivnost. Vse obiskovalce naše spletne strani pa vabimo, da se nam v soboto pridružite, jo poizkusite in si napasete oči.

 


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!