Delamaris zabaval obiskovalce premiere 3D risanega filma Shrek za vedno

24 maj 2010

V nedeljo, 23. maja 2010, ob 17.00 uri se je v XpanD, 3D kinu v Ljubljani, zgodila odmevna premiera četrtega dela 3D risanega filma 'Shrek za vedno', sinhroniziranega v slovenski jezik. 3D premiero je sponzorsko podprla tudi družba Delamaris, ki je prispevala k pestremu dogajanje na premieri. Na prizorišču so se zbrani srečali z maskoto Shrek in znanimi slovenskimi igralci, ki so za sinhronizacijo risanke v slovenščino posodili svoj glas Shreku in njegovim filmskim prijateljem. Po premieri Delamaris nadaljuje z oglaševanjem in nagradno igro: 'Morje okusov za zdravo Shrekovo družino'.

Za novo 'poslastico', tokrat filmsko, je poskrbela tudi družba Delamaris d.o.o., eden od sponzorjev premiere 3D risanega filma 'Shrek za vedno', sinhroniziranega v slovenski jezik. 'Z uradnim distributerjem filma smo se dogovorili za skupno oglaševanje 'Morje okusov za zdravo Shrekovo družino', ki se je začenja prav danes – 24.5.2010 in bo trajalo do 13.6.2010. Z uporabo tako prepoznavnega junaka, želimo povečati zavedanje blagovne znamke Delamaris, s ciljem, da bo to vplivalo tudi na večjo prodajo naših izdelkov', je sodelovanje s 'Shrekom' obrazložila Katja Uljan Šinkec, vodja marketinga v Pivki in Delamarisu.

Pred začetkom premiere je zbrane pozdravila maskota Shrek, pridružili pa so se ji še igralci, ki so prijaznemu grdobcu in njegovi pisani druščini posodili glasove za slovensko različico: Dario Varga (Shrek), Tanja Potočnik (Fiona), Sebastian Cavazza (Obuti maček), Jose (Osel), Lučka Počkaj (kraljica Lilian), Iztok Valič (Kralj Harold), Gašper Jarni (Ostržek), Primož Ekart (Špicparkeljc), Jernej Kuntner (Brogan) in Štefan Kušar (Pisker). Po ogledu premiere je Delamaris obiskovalce razveselil z drobnim darilcem – okusnimi paštetami. Kdo je poznal odgovor na vprašanje 'Ali je Shrek oranžen?' se je potegoval za dodatne slastne Delamarisove morske nagrade. Po končani premieri pa so Shrekovi navdušenci morske specialitete okušali na licu mesta ter se sladkali z okusno 'Shrekovo' torto.

Nagradna igra 'Morje okusov za zdravo Shrekovo družino'
Kdor ni uspel obiskati nedeljske premiere, si priljubljenega Shreka lahko ogleda v prihodnjih dneh, za Delamarisove nagrade pa se do 30.6.2010 lahko poteguje preko spletne nagradne igre na www.delamaris.si. Če naštejete vsaj eno Delamarisovo pašteto in ribo z zelenjavo Delamaris in če boste izžrebani, ste lahko prejemnik hladilen torbe z izdelki Delamaris, kopalne brisače Delamaris ali majice Delamaris.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!