Darila nas razveseljujejo

28 november 2018

Že od nekdaj so ljudje vedeli, da lahko z obdarovanjem osrečimo tistega, ki mu kaj podarimo, pa tudi sebe. Le spomnite se, kako ste se dobro počutili, ko ste opazovali nam ljubo osebo v čarobnem trenutku odvijanja in odkrivanja darila, ki je bilo prav tako, kot si je oseba želela ali potrebovala.

Slika

Za vas smo v nagradni igri Božičkov piščanec nagrajuje pripravili več darilc:

• VGRADNA PEČICA ELECTROLUX

Vsak obrok bo posebna izkušnja, ko uporabljate parno pečico CombiSteam Pro s profesionalnim sistemom Full Taste Steam. Vključuje tri načine kuhanja – gretje, paro in kombinacijo obeh. V kombiniranem načinu bo pečica samodejno prilagodila ravno pravo kombinacijo gretja in pare. Tako vam pomaga, da vedno dosežete zlato in hrustljavo zunanjost in sočno notranjost jedi. Če pečete meso, kruh, ustvarjate rahle sladice ali uporabljate funkcijo SousVide, ki so jo navdahnili aparati, ustvarjeni za profesionalne restavracije – lahko ste prepričani, da bo vaše kuhanje doseglo višjo raven.

• PREDPASNIK PIVKA

Kuhanje in priprava hrane je lahko zabavna, če svobodno ustvarjamo, veselo mešamo in se nagajivo tudi popackamo. Božiček nas tokrat razveseljuje s predpasnikom, da bo kuhanje lahko tudi brezskrbno. Najboljši okusi praznikov se začne v kuhinji in ob kuhinjski mizi. Naj bo ustvarjalno!

• PAKET BOŽIČNIH DOBROT PIVKA

Najboljši okus praznikov nam ustvarjajo doma pečene dobrote. Božiček priporoča Piščanca pripravljenega za peko, da bomo imeli kar največ časa zase in svoje najbližje. Za predjed lahko narežemo Piščančje pečene šunke, za najmlajše za popečemo hrenovke.

Nagrade


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!