Njami športa z nami

Med počitnicami se mnogi otroci za nekaj časa podajo v nove dogodivščine in vrtci ter šole so kar naenkrat malce večji… Počitnice so čas, ko se radi ukvarjamo z najrazličnejšimi športi: od plavanja, smučanja, kolesarjenja in najrazličnejših iger z žogo. Njamčki, ki v Pivki d.d. skrbijo za pravilno prehrano ter se zavedajo, da je pomembno tudi gibanje in šport, so v sodelovanju s Pivko d.d. v času od 15.6. do 15.10.2008 organizirali nagradno igro Njami športa z nami!

V nagradni igri je sodelovalo kar 275 otrok iz vse Slovenije, ki so narisali sebe pri svojem najljubšem športu. Vse risbice so objavljene na www.njami.si. V žrebanju je Pivka d.d. podelila kar 6 nahrbtnikov Njami, 100 kompletov barvic Njami in 20 paketov Njami dobrot. Največ sreče pri žrebu so imeli prvošolci Osnovne šole Zgornje Gorje z učiteljico Melito Gerdej in vzgojiteljico Majdo Soklič. Odslej bodo lahko skakali tudi na velikem TRAMPOLINU!!!

Ekipa marketinga je zasneženega decembrskega dne nagrajence osebno obiskala ter jim čestitala za 1. nagrado v nagradni igri Njami športa z nami! Otroci so bili obiska zelo veseli in v zahvalo ubrano zapeli tri pesmice ter obljubili, da bodo v Njami nagradnih igrah še sodelovali.

Strokovna komisija je izmed vseh prispelih risbic izbrala tudi najbolj izvirno. Zelo ustvarjalni so bili Slončki iz vrtca Lesce in vzgojiteljici Andreja Novšak ter Nina Valant, ki so za nagrado prejeli Njami majice.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!