Nagradna igra: Najboljši okusi se pričnejo z najboljšo izbiro

5. 4. 2018 - 5. 5. 2018
Prižgite žar in zažarite tudi vi! Izberite pravilni odgovor in sodelujte v žrebanju za lepe nagrade. V četrtek, 10. maja 2018 bomo izmed vseh prejetih odgovorov izžrebali nagrajence, ki prejmejo naslednje nagrade:

 • 1 x
  50 kg Piščančjih izdelkov za žar
 • 10 x
  Predpasnik Pivka
 • 10 x
  Pribor za žar

Prižgite žar in zažarite tudi vi!

Nagradno vprašanje : Katero je najboljše piščančje meso za žar?

 •    pakirano v lični embalaži italijanskih trgovcev
 •    pakirano z označbo lokalnega rejca in slovenska proizvajalca
 •    nepakirano v hladilni vitrini najbližjega mesarja

Ime: *
Priimek: *
Ulica in hišna št.: *
Poštna številka: *
Kraj: *
E-pošta: *
   S sodelovanjem se strinjam s pravili nagradne igre *
   Dovoljujem uporabo e-naslova za pošiljanje trženjskih sporočil

0%

PRAVILA NAGRADNE IGRE!

Nagradna igra najboljši okusi se pričnejo z najboljšo izbiro poteka od 5.4.2018 do 5.5.2018. V glavnem žrebanju, ki bo 10.5.2018 bomo izmed vseh prejetih odgovorov izžrebali 21 nagrajencev, ki bodo prejeli naslednje nagrade:

- 1 x Glavno nagrado : 50 kg Piščančjih izdelkov za žar

- 10 x predpasnikov

- 10 x pribor za žar

Nagradno žrebanje bo v prisotnosti tri-članske komisije, sestavljene iz predstavnikov organizatorja nagradne igre. Organizator nagradne igre je Pivka d.d., Kal 1, 6257 Pivka. Imena izžrebancev bodo 10.5.2018 objavljena na FB Pivka perutninarstvo in 15.5.2018 na www.pivkap.si. Izžrebanci bodo o prejetju in načinu prevzema nagrade obveščeni po e-pošti.

V nagradni igri sodeluje kdor pravilno odgovori na nagradno vprašanje na spletni strani www.pivkap.si ali na FB Pivka perutninarstvo in FB Okusno.je in vpiše svoje podatke. Nagrajenec je izžrebanec, ki nagrado dejansko prevzame.

Rezultati žrebanja so dokončni, pritožba nanje ni možna. Nagrade niso izplačljive v gotovini. Po pravilih o sodelovanju zaposleni v Pivki d.d. in njihovi ožji družinski člani v nagradni igri ne morejo sodelovati. Mladoletne osebe lahko sodelujejo le z vednostjo in dovoljenjem staršev ali njihovih skrbnikov. Davek od nagrad poravna organizator.

Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec nagradne igre soglaša, da mu organizator lahko pošilja obvestila v zvezi s ponudbo organizatorja. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja. Izžrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da podelitev nagrad organizira kot javni dogodek.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!