Zaposlovanje

V Pivki d.d. smo osredotočeni na razvoj inovativnih, priročnih izdelkov vrhunske kakovosti. Temelj tega smo proaktivni sodelavci, ki kot strokovnjaki razumemo potrošnika, trende in učinkovito obvladujemo procese. Odgovornost, zagnanost, in timsko delovanje so glavna vodila družbe, zato dajemo prednost kandidatom, ki so odprti do novih idej, so samostojni, ambiciozni in pripravljeni razvijati svoje znanje.
Vse kandidate, ki bi se želeli pridružiti ekipi Pivke, vabimo, da oddate informativno vlogo za zaposlitev po pošti na naslov: Pivka d.d., Kal 1, 6257 PIVKA, s pripisom "za kadrovsko službo". Aktualne razpise objavljamo tudi na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje ter na portalu Mojedelo.com. Prispele vloge bomo obravnavali glede na potrebe po delovnih mestih.

Vlogo za zaposlitev lahko pošljete ob objavi razpisa prostih delovnih mest. V vlogi napišite, na katero delovno mesto se prijavljate ter priložite svoj življenjepis.

Vlogo nam lahko pošljete tudi, če ni trenutnega razpisa, a bi si želeli svojo kariero razvijati v našem delovnem okolju. Če se bo pojavila potreba po zaposlitvi posameznika z vašimi lastnostmi, sposobnostmi, znanjem in spretnostmi vas bomo povabili na razgovor. V prijavi zapišite tudi, katero področje dela vas posebej zanima.

Za zaposlitev v Pivki perutninarstvu d.d. se lahko prijavite na različne načine:

- z elektronsko pošto na: zaposlitev@pivkap.si v katero vpišete svoje kontaktne podatke in pripnete svoj življenjepis,
- z običajno pošto, ki jo naslovite na Pivka d.d, Kadrovska služba, Kal 1, 6257 Pivka.

Prosta delovna mesta

Višji finančno računovodski referent

Višji komercialist

Računovodja

Delovodja

Voznik za prevoz perutnine


V Pivki perutninarstvu d.d. smo osredotočeni na razvoj inovativnih in priročnih izdelkov vrhunske kakovosti. Temelj tega smo proaktivni sodelavci, ki kot strokovnjaki razumemo potrošnika, trende in učinkovito obvladujemo procese. V letu 2018 vzpostavljamo specializiran obrat za mesne izdelke (nekdanji obrat MIP) v Novi Gorici. S tem namenom iščemo perspektivne kadre za delo na različnih področjih.

K sodelovanju vabimo kadre različnih poklicev m/ž.

Kraj delovnega mesta: Pivka perutninarstvo d.d. , enota za predelavo mesa Kromberk, Panovška cesta 1, Nova Gorica.

Uvajanje v delo bo potakalo na sedežu podjetja Pivka d.d., Kal 1, Pivka.

Izmenovodja / skupinovodja

Tehnolog

Delavec za enostavna dela

Delavec za najzahtevnejša dela

Delavec za zahtevnejša dela

Delovodja vzdrževanja

Komisionar

Kontrolor / tehnik

Samostojni tehnolog

Skladiščnik

Tehnolog / tehnik

Upravljalec strojev / linij

Vodja logistike

Vodja oddelka / delovodja

Vodja proizvodnje

Vodja skladišča

Vodja vzdrževanja

Vzdrževalec

Vzdrževalec / inženir


Prijava študentov

Priložnost za pridobivanje izkušenj nudimo tudi študentom. Za razvijanje kariernih možnosti sprejemamo prijave za dela v proizvodnji do zahtevnih strokovnih del.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!