Sendvič z mortadelo
Sestavine
Vnesite število lačnih ust
Sendvič s mortadelo:
Gea Bio ekstra deviško oljčno olje
100 g mladega sira
200 g paradižnika
2 ščepca bazilike
toast
Postopek
1
Z Gea Bio ekstra deviškim oljčnim oljem na tanko premažemo rezine toasta. Nanje položimo narezane rezine mortadele in paradižnika. Na vrhu dodamo še mladi sir ter vse skupaj potresemo z baziliko. Pečico segrejemo na 180 stopinj Celzija ter vanjo položimo za približno 15 min obložene toaste.
2
4
ALI STE VEDELI:
Pivka pogosto podpira projekte, ki spodbujajo sodelovanje. Recept smo pripravili v sodelovanju s Tovarno olja Gea d.o.o., za kar se jim zahvaljujemo.
GEA BIO ekstra deviško oljčno olje je pridobljeno iz najboljših, na vročem mediteranskem soncu in vetru, naravno pridelanih oljk. Odlikuje ga srednje intenziven in svež, sadežen okus, z rahlo pikantno noto.
Oljčno olje je lahko prebavljivo, pospešuje izločanje želodčnih sokov in omogoča boljšo absorpcijo vitaminov, zlasti vitamina E.
Ti je recept uspel?
Deli z nami svoj #pivkamoment