IZBERI SLOVENSKO, IZBERI PRIHODNOST
29 april 2020
Izbiranje slovenskih izdelkov ohranja delovna mesta vseh, ki delajo tudi v teh tveganih časih. A ne le to. Ohranjamo tudi slovenske okuse, tradicijo, običaje in slovensko identiteto. Slovenci imamo radi domače, zelenjavo, ki je pridelana na domačem vrtu, mesnine pripravljene po tradicionalnem postopku. To želimo dati tudi domači kmetje in živilska podjetja, ki iz darov narave pripravljamo praktične in okusne dobrote. Za vse izbiramo dobro, z občutkom za kakovost, saj pripravljamo jedi za našo deželo, prijatelje, otroke. Izbiramo PRIHODNOST. #izberislovensko
V svetu, ki hiti, ohranjamo prostor za zdrav užitek
S kakovostnimi perutninskimi izdelki za hranljive, priročne in lahkotne obroke, zagotavljamo kulinarični užitek ob vsakodnevnem prihranku časa. A obenem ohranjamo izročila naših babic in okus po domačem, kar je vredno prenašati iz roda v rod.
Prednost Pivke je upravljanje in nadzor celotne verige kakovosti in sledljivost vse od priprave krme v lastni mešalnici, skrbne reje na domačih družinskih kmetijah, pakiranja mesa in priprave odličnih kulinaričnih dobrot ter distribucije izdelkov do maloprodaje največ doma in tudi po svetu. Z izpolnjevanjem najvišjih mednarodnih standardov kakovosti in varnosti živil ter tremi nadstandardnimi certifikati kakovosti, v Pivki pripravljamo zdravo, okusno, kakovostno in varno meso ter izdelke.
Naše poslanstvo je skrb za zdravo prehrano
Zagotavljanje prehrane je poslanstvo in dolžnost celotne skupine Pivka Delamaris, saj bi bile police, v kolikor dnevno ne dostavimo svežega mesa in izdelkov, v nekaj dneh popolnoma prazne. Tako skušamo tudi v tem trenutku narediti vse, da kljub številnim prilagoditvam in preventivnim ukrepom, ohranjamo proizvodnjo v čim večji meri nemoteno. Predvsem pa upoštevamo varnostne ukrepe, saj je to dobro za lastno varnost vseh naših zaposlenih, rejcev in pogodbenih partnerjev, ter kupcev. Vse kar naredimo pa mora biti kakovostno.
Predsednik uprave Pivke perutninarstva mag. Janez Rebec se zahvaljuje vsem kupcem, ki izbirate slovensko: »Zahvaljujem in hkrati priporočam se vsem kupcem, ki posegajo po domačih slovenskih izdelkih, ki izbirajo kakovost in podpirajo prizadevanja slovenskih kmetov ter predelovalcev živil. Stabilnost sistema, blaginjo in varnost moramo soustvarjati skupaj, povezani. Odvisna je od vseh nas. Hvala!«
Kako vemo, da je perutninsko meso 100% slovenskega porekla?
Slovensko meso je nadstandardno kakovostno, kar pričajo številne sheme, analize in mednarodna priznanja. Nadzor izvajajo tudi neodvisni certifikacijski organi. Prepoznamo ga po znaku Izbrana kakovost, ki daje garancijo za sledljivost, varnost in dodaten nadzor. Več o načinu nadzora preberite strani Naša super hrana. Kako preveriti, da je meso 100 odstotno slovenskega porekla? Preberite TUKAJ.
Shema Izbrana kakovost Slovenija potrjuje naše dolgoletne zaveze in prizadevanja pri zagotavljanju najvišje kakovosti piščančjega mesa.
Pivka je prva in edina v Sloveniji s tremi certifikati kakovosti
Slovensko podjetje Pivka perutninarstvo d.d. je edini specializirani ponudnik piščančjega mesa ter pripravljenih piščančjih dobrot s kar tremi shemami kakovosti. Pri proizvodnji dajemo prednost zagotavljanju zdrave, varne in okusne hrane ter skrbi za okolje in naravne vire. 600 sodelavcev in sodelavk (zaposlenih in rejcev), z zagnanostjo in inovativnostjo skrbi za zagotavljanje najvišjih standardov priprave hrane in distribucijo izdelkov v več kot 15 držav po vsem svetu. Na podlagi 60 letne tradicije kakovosti in s skrbnim nadzorom krme iz lastne mešalnice, domače reje piščancev ter z zagotavljanjem sledljivosti ter nadzorom vseh postopkov predelave mesa – ter z novim znanjem, razvojem in najsodobnejšo tehnologijo, sodi v sam vrh inovativnosti in varnosti kulinarike. Posamezni izdelki so brez ojačevalcev okusa, brez barvil ter brez aditivov, z dodanim kombuche, so vir selena in imajo omega 3 maščobne kisline. Pakiranje ter predelava mesa in izdelkov potekajo na sodobnih avtomatiziranih linijah dveh živilsko predelovalnih obratov. Priprava narezanih salam poteka v najbolj tehnološko dovršeni aseptična soba v Sloveniji, kjer se odvija proizvodni proces v posebno nadzorovanih in obvladovanih pogojih dela. Za vas. Za prihodnost.