Pomladno polnjene bučke s Pivko

Uporabniška ocena: / 0
Vaša ocena:   

Čas priprave: -

Zahtevnost: -

 


Recept prispeval: Suzana Mlakar

Potrebujemo

  • 4 bučke
  • 2 pločevinki pelatov (po 400 g)
  • 5 žlic naribanega parmezana
  • bazilika
  • olivno olje
  • sol
  • poper
  • sol, poper
  • 100 g parmezana
  • 3 rumenjaki
  • 1 žlica drobtin
  • 2 žlici olivnega olja
  • 400g mletega piščančjega mesa Pivka
 

Priprava

Meso zmešamo z rumenjaki, drobtinami in parmezanom. Bučke izdolbemo, vsebino pa primešamo mesu. Solimo, popramo in s to maso napolnimo bučkine polovice. Na naoljen pekač jih lepo zložimo in prelijemo s pelati. Potresemo z naribanim parmezanom in vložimo v pečico na 180C 50 minut. Pečene okrasimo s svežo baziliko. Pa dober tek :)


Naše znamke


Naše znamke



Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!