Polnjene bučke

Uporabniška ocena: / 0
Vaša ocena:   

Čas priprave: -

Zahtevnost: -

 


Recept prispeval: Katja Jagodic

Potrebujemo

 

Priprava

Za polnjene bučke, bučke operite, po dolgem prerežite na pol ter izdolbite sredico. Maso, ki ste jo izdolbli, drobno nasekljajte. Zrežite čebulo in jo s sesekljanim česnom pražite na olivnem olju. Dodajte nasekljan paradižnik, maso iz buck ter piščancje meso Pivka in vse skupaj še nekaj časa pražite na zmernem ognju. Začinite s soljo, poprom in peteršiljem. Nadevajte bučke in jih položite v pomaščen pekač. Pecite približno 25 minut pri 180° C, potresite z naribanim sirom in pecite še približno pet minut, da se sir zapeče. Zraven polnjenih bučk ponudite solato, po želji pa še pečen krompir.


Naše znamke


Naše znamke



Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!