Pivkini mafini z lešniki

Uporabniška ocena: / 0
Vaša ocena:   

Čas priprave: -

Zahtevnost: -

 


Recept prispeval: Kristina Šenkinc

Potrebujemo

  • 500g kuhanih testenin (polžki)
  • 50g grobo sesekljanih lešnikov
  • 1 čebula
  • 2 jajci
  • 200g smetane za kuhanje
  • nariban poltrdia sir
  • sol
  • poper
  • majaron
  • sončnično olje
  • kanček bučnega olja
  • 500 g mletega piščančjega mesa Pivka
 

Priprava

Na sončničnem olju prepraži čebulo in grobo narezane lešnike. Dodaj mleto piščančje meso Pivka ga osoli in na hitro popraži. V skodelici zmešaj smetano za kuhanje, jajci in začimbe ter kanček bučnega olja. Pripravi pekač za mafine. Peki papri razreži na kvadrate jih zmoči ter obloži predele v pekaču. Kuhane testenine zamešaj z ohlajenim mesom in mešanico iz smetane. Nadevaj v prekač za mafine in posuj s sirom. Peci 20 min pri 200C.


Naše znamke


Naše znamke



Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!