Piščančji polpeti

Uporabniška ocena: / 0
Vaša ocena:   

Čas priprave: -

Zahtevnost: -

 


Recept prispeval: Nada Grum

Za pripravo potrebuješ:

 

Priprava

Za polpete narežemo žemljo na majhne koščke in namočimo v malo mleka. Olupimo čebulo in nasekljamo. Segrejemo olje in popražimo čebulo, da postekleni. Čebulo zmešamo z mletim mesom in jajcem. Koščke žemlje ožamemo in dodamo zmesi z mesom. Začinimo s soljo in muškatnim oreščkom. Iz mase oblikujemo ploščate polpete, ki jih z obeh strani potresemo z drobtinami. V veliki ponvi segrejemo maščobo in polpete na vsaki strani pečemo ca. 8-10 minut, dokler niso gotovi. Poleg ponudimo sveže solato. Lahek obrok primeren za otroke. Dober tek


Naše znamke


Naše znamke