Piščančje kepice

Uporabniška ocena: / 0
Vaša ocena:   

Čas priprave: -

Zahtevnost: -

 


Recept prispeval: Nika Juvan

Potrebujemo

  • testo za pico
  • čebula
  • maslo
  • začimbe
  • pelati
  • olive
  • sol, poper
  • vejica timijana in bazilike
  • origano
  • parmezan
  • olivno olje
  • mleto piščančje meso Pivka
 

Priprava

Narediš testo kot za pico, vanj umesiš hrustljavo ocvrto čebulo, količina po želji. Narediš hlebček v obliki pesti in vanj nadevaš mleto piščančje meso, ki si ga poprej popražil na maslu mu dodal začimbe in zelišča najboljše so sveže ,dodaš jih glede na svoj okus prepusti se svobodi in lahkotnosti okusa vse delaš z občutkom in pokušanjem ,ko je tebi dovolj dobro je to to, potem to meso nadevaš na sredino testa ,kot naprimer pri buftlih. Kepice kuhaš nad paro 15 minut,kuhane postrežeš z omako in solato.


Naše znamke


Naše znamke