Musaka

Uporabniška ocena: / 2
Vaša ocena:   

Čas priprave: -

Zahtevnost: -

 


Recept prispeval: Ljuba Gregorič

Potrebujemo

 

Priprava

Hitro in enostavno. Krompir narežemo na lističe debeline 1 cm. Mleto piščancje meso malo prepražimo na olju z eno čebulo in začimbami po okusu. Naoljimo pekač in vanj polagamo na listice narezan krompir dokler ni dno popolnoma prekrito. Naslednjo plast damo prepraženo mleto pišcancje meso, prekrijemo z naribanim sirom in še eno plastjo krompirja. Pripravimo bešamelo (ali pa kupimo že narejeno). Prelijemo krompir. Potresemo z parmezanom. Pecemo 35 minut (oziroma dokler ni krampir pecen) na 170 st.C. Dober tek.


Naše znamke


Naše znamke



Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!