Mesna štruca

Uporabniška ocena: / 0
Vaša ocena:   

Čas priprave: -

Zahtevnost: -

 


Recept prispeval: Sara Jakop

Potrebujemo

 

Priprava

Zelenjavo narežemo na kocke ter jo na olju dušimo približno 15 minut. Pokrito pustimo, da se nekoliko ohladi. Mesu dodamo dušeno zelenjavo, jajce, sir, sol in poper. Meso enakomerno premešamo in damo v hladilnik za pol ure. V pomaščen pekač položimo mesno štruco ter jo pečemo na 190 stopinjah približno pol ure. Večkrat polivamo z govejo juho ali z vodo. Mlad krompir nastrgamo, operemo ter narežemo na kose, če je večji. V slanem kropu ga skuhamo na pol. Odcedimo ter ga dodamo k pol pečeni pečenki. Pečemo še približno 30 minut. Vir: //www.kulinarika.net/


Naše znamke


Naše znamke



Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!