Makaronovo meso

Uporabniška ocena: / 0
Vaša ocena:   

Čas priprave: -

Zahtevnost: -

 


Recept prispeval: Andreja Dragar

Potrebujemo

  • testenine
  • olje
  • čebula
  • poper, sol, česen
  • timijan, lovor, origano, sladko mleto papriko, korenček, rožmarin
  • pelati
  • mleto piščančje meso Pivka
 

Priprava

Skuhamo testenine - lahko so to špageti ali polžki, metuljčki, krpice.
Na segretem olju pražimo čebulo in dodamo meso Pivka, poper, sol, česen, začimbe - timijan, lovor, origano, sladko mleto papriko, papriko narezano na koščke - lahko je rdeča ali rumena ali zelena, lahko dodamo korenček narezan na koščke in dušimo, lahko dodamo tudi rožmarin ali namesto črnega popra uporabimo beli poper. Začimbe dodajamo po okusu kolikor nam pač ustreza, paše. Po dušenju dodamo še pelate, zmečkan paradižnik in toliko vode da, je zmes, masa pokrita. In kuhamo toliko časa da, meso dobi bledo barvo in potem to polijemo po testeninah. Lahko dodamo tudi ribani sir.
Želim Vam dober tek in res veliko domišljije je potrebno pri kuhanju če, želimo da, je jed dobra.
Želim Vam zdravo, srečno in uspešno poslovno leto 2014.


Naše znamke


Naše znamke



Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!