Z mletim piščančjim mesom - nagradna igra Kuhajte z nami

Nadevane palačinke

V ponev damo olje in maslo, sesekljano čebulo ter mleto piščančje meso. Dodamo šampione, pomokamo, solimo, popopramo in nato dušimo.

več ...

Piščančja lazanja

Čebulo narežemo in prepražimo na maslu. Dodamo mleto meso in ga lepo popečemo. Dodamo vodo in meso dušimo na zmernem ognju...

več ...

Polnozrnati špageti s piščančjo polivko (4 osebe)

Na kokosovi maščobi pražimo čebulo in dodamo nasekljano zeleno papriko.

več ...

Omaka iz piščančjega mesa

V ponvi na olju prepražiš čebulo in česen. Dodaš mleto piščanjčje meso in na kocke narezane bučke in vse dušiš do mehkega.

več ...

Makaronovo meso

Skuhamo testenine - lahko so to špageti ali polžki, metuljčki, krpice. Na segretem olju pražimo čebulo in dodamo meso Pivka, poper, sol, ...

več ...

Piščančja juha

Opražite čebulo,nato dodate meso. Ko je meso opraženo dodamo zelenjavo (grahec, korenček, cvetačo, brokoli...).

več ...

Omaka iz mletega mesa

Čebulo dobro prepraži na maščobi, dodaj korenček, rdečo papriko, česen in piščančje mleto meso. Dodaj vegeto, malo soli in popra,...

več ...

Piščanec v smetanovi omaki

Piščančje meso (najboljše so piščančje prsi) opečemo na maščobi, nato ga začinimo s curryjem, poprom, soljo in rožmarinom, ter zalijemo...

več ...

Zelenjavno mesna pečenka z mladim krompirjem

1/2 čebule, 2 manjša korenčka, 1 bučka, sol, olje, 3/4 kg piščančjega mletega mesa, 1 jajce, 60-80 g naribanega sira, sol, poper...

več ...

Polpeti iz mletega piščančjega mesa

Meso damo v veliko skledo ter dodamo sol, poper, drobtine, čebulo, peteršilj, limonin sok, olje in jajce. Vse sestavine premešamo, da nastane...l

več ...

Krompir z nadevom

Krompir temeljito operemo in po potrebi tudi oščetkamo. Očiščene krompirje zložimo v velik lonec in zalijemo s tolikšno količino hladne vode, da so povsem pokriti.

več ...

Bučke z mletim piščančjim mesom

Bučke operemo, odrežemo konce in prerežemo na polovico. z žlico izdolbemo meso. bučke solimo. Bučkino meso, ki smo ga izdolbli sesekljamo.

več ...

Piščanec v gorčično-zeliščni marinadi

Piščanca temeljito očistimo, operemo in dobro osušimo. Po sredini ga prerežemo in razpremo.

več ...

Polnjene paprike

Mletemu piščančjemu mesu Pivka dodamo mleto papriko v prahu. Dodamo še drobno sesekljan česen in sveže narezan drobnjak.

več ...

Pivkini mafini z lešniki

Na sončničnem olju prepraži čebulo in grobo narezane lešnike. Dodaj mleto piščančje meso Pivka ga osoli in na hitro popraži.

več ...

Palačinke nadevane s piščančjim mesom

/2 kg mletega piščančjega mesa prepražimo na eni čebuli, dodamo na drobno narezano papriko, paradižnik in začinimo s soljo, eno žličko vegete,popra,malo čilija.

več ...

Polnjene piščančje kroglice

Mleto piščančje meso začinimo s česnom, soljo in poprom oz. po okusu. Naredimo kroglice.

več ...

Omaka iz mletega piščančjega mesa

Čebulo prepražimo na olju, ko postane zlata dodamo meso in pražimo še 20 minut in ves čas mešamo. Mesu dodamo paradižnikov koncentrat ter baziliko...

več ...

Vsestranska omaka iz mletega piščančjega mesa

Na kokosovi masti hitro prepražimo čebulo in česen,dodamo peteršilj, papriko in paradižnik ter dodamo mleto piščančje meso, lahko pripravljeno že prejšnji dan.

več ...

Piščančje kroglice

Vse sestavine zmešamo in oblikujemo kroglice, ki jih popečemo na olju.

več ...

Piščančji polpeti

Meso damo v veliko skledo ter dodamo sol, poper, drobtine, čebulo, peteršilj, limonin sok, olje in jajce. Vse sestavine premešamo, da nastane enakomerna masa.

več ...

Pišcancji polpeti "Pivka"

V skledi mletemu piščancjemu mesu dodamo sol, poper, pekoco papriko, drobtine, čebulo, česen, peteršilj, limonin sok, olje, jajca in premešamo tako dolgo, da nastane enakomerna masa

več ...

Piščančje pleskavice

Mleto piščančje meso oblikuješ v pleskavico in popečeš na kamniti plošči.

več ...

Špageti bolognese

Za špagete bolognese na olivnem olju pražite dobro nasekljano cebulo toliko časa, da postekleni. Nato dodate mleto meso, ki ga pražite toliko časa, da se malce...

več ...

Polnjene bučke

Za polnjene bučke, bučke operite, po dolgem prerežite na pol ter izdolbite sredico. Maso, ki ste jo izdolbli, drobno nasekljajte.

več ...

Musaka

Hitro in enostavno. Krompir narežemo na lističe debeline 1 cm. Mleto piščancje meso malo prepražimo na olju z eno čebulo in začimbami po okusu.

več ...

Polpeti

Mleto meso damo v večjo posodo ter dodamo sol, poper, limonin sok, drobtine, cebulo, olje in jajce. Vse sestavine dobro premešamo, tako da nastane gosta masa.

več ...

Piščančje kepice

Narediš testo kot za pico, vanj umesiš hrustljavo ocvrto čebulo, količina po želji. Narediš hlebček v obliki pesti in vanj nadevaš mleto piščančje meso, ki si ga...

več ...

Piščančja omaka

Mleto piščančje meso pražite s čebulo na olivnem olju, dodajte čim več na kocke narezane zelenjave in tudi pražite, zalijte z vodo, dodajte...

več ...

Testenine v omaki

V večji ponvi na olju prepražimo nasekljano čebulo in česen, oboje odrinemo ob rob ponve, dodamo mleto piščančje meso, ga popražimo ter dodamo paradižnik in začimbe.

več ...

Mesna lazanja

Za mesno lazanjo na zmernem ognju popražite nasekljano čebulo in česen, dodajte meso in pražite še približno sedem minut. Meso prelijte...

več ...

Krompir z nadevom iz mletega pščančjega mesa

Krompir operemo in oščetkamo. Očišcene krompirje zložimo v velik lonec in zalijemo s tolikšnno količino hladne vode, da so povsem pokriti.

več ...

Piščančje mesne kroglice

Česen in petršilj drobno nasekljamo, dodamo jajce in premešamo. V zmes dodamo na koščke narezano mocarelo in mleto piščancje meso.

več ...

Lazanja

Najprej na čebuli prepražimo mleto meso. Nato pa začnemo nalagat v pekač. Najprej testenine za lazanjo, nato prelijemo z bešamelom...

več ...

Piščančje kroglice

Pečico segrejte na 175 stopinj celzija. Zmešajte piščancje mleto meso, šunko in jajce v veliko skledo. Postopoma dodamo...

več ...

Špageti bolognese

Za špagete bolognese na olivnem olju pražite dobro nasekljano čebulo toliko časa, da postekleni. Nato dodate mleto meso, ki ga pražite toliko časa, da se malce obarva, in dodate...

več ...

Piščančje kroglice v čemaževi omaki

Piščancje kroglice popečemo v ponvi da postanejo zlato rjave. V paradižnikovo omako dodamo sesekljan čemaž in skupaj pokuhamo par minut.

več ...

Krompir z nadevom iz mletega mesa

Krompir temeljito operemo in po potrebi tudi oščetkamo. Očiščene krompirje zložimo v velik lonec in zalijemo s tolikšno količino hladne vode, da so povsem pokriti.

več ...

Pomladno polnjene bučke s Pivko

Meso zmešamo z rumenjaki, drobtinami in parmezanom. Bučke izdolbemo, vsebino pa primešamo mesu.

več ...

Polpeti iz piščančjega mesa malo drugače

Bučke naribamo (kot jabolka) in rahlo posolimo (ker je meso že slano!), da spustijo vodo, naj stojijo nekaj minut. Nato v skledi zmešamo meso in dobro ožete bučke z jajcem in dodamo začimbe po želji.

več ...

Čufte v omaki

Na olju ovenimo sesekljano čebulo, dodamo sesekljan česen in riž, mešamo toliko casa, da riž ostekleni ter prilijemo juho. Med občasnim mešanjem kuhamo toliko časa, da vsa juha izpari.

več ...

Bučke polnjene z mletim piščančjim mesom Pivka

Bučke najprej dobro operemo, jih prerežemo na polovico, sredico izdolbemo z majhno žlicko, posolimo in jih obrnemo tako, da gleda izdolbena stran dol (da izteka voda, ki jo bucka izpusti).

več ...

Polpeti

Meso damo v veliko skledo ter dodamo sol, poper, drobtine, čebulo, peteršilj, limonin sok, olje in jajce. Vse sestavine premešamo, da nastane enakomerna masa.

več ...

Gratinirane testenine s piščančjim mesom

Špagete skuhamo al dente in jih pretresemo v pekač. Med kuhanjem špagetov prepražimo meso in mu dodamo vse začimbe (količina po želji).

več ...

Omaka za testenine

Meso opečemo oz. dušimo na čebuli, dodamo zelenjavo, in dušimo vse skupaj 15-20 min. Dodamo malce moke ter zalijemo z juho, da je omaka prav gosta, dodamo začimbe, ter dušimo še par minut.

več ...

Kroglice presenečenja

Mleto piščančje meso začinimo s česnom, soljo in poprom oz. po okusu. Naredimo kroglice. Kroglice nadevamo s feta sirom in drobnjakom in nato...

več ...

Žar pleskavice

Meso dobro zmešamo z čebulo, začimbami in drobtinami. ....

več ...

Otroški polpetki

Krompir skuhamo do mehkega in nato fino pretlačimo. Primešamo jajce, fino nasekljano čebulo, piščančje meso ....

več ...

Mesne palačinke

Specite palačinke po običajnem receptu in jih odložite za kasneje. Palačinke naj ne bodo sladke ....

več ...

Testenine z omako iz mletega piščančjega mesa Pivka

Na olju prepražimo čebulo, dodamo mleto meso in malo premešamo. Dodamo še sol, argo kocko ....

več ...

Piščančji polpeti

Žemljo razrežemo in namočimo v mleko, dobro ožamemo in dodamo vse ostale sestavine. Vse skupaj dobro ....

več ...

Omaka iz mletega mesa

Prepražimo čebulo, dodamo mleto piščančje meso... Potem damo malo soli, lovorov list ....

več ...

Piščančji polpeti

Za polpete narežemo žemljo na majhne koščke in namočimo v malo mleka. Olupimo čebulo in nasekljamo ....

več ...

Mesne krogle z jajčkom

4 jajca trdo skuhamo. Čebulo sesekljamo in jo zlatorumeno zapečemo na žlici olja, dodamo mešanico začimb in malo origana ....

več ...

Čufti

Ješprenovo kašo za 1 uro namočimo in potem operemo, damo kuhat. Na olju preražimo sesekljano čebulo, da lepo porumeni....

več ...

Hiter zajtrk

Na olju prepražimo meso, posolimo in popopramo, dodamo 2 jajci, vmešamo in zajtrk je narejen! :)

več ...

Piščančje žogice

Vse navedene sestavine zmiksamo. Iz dobljene mase oblikujte žogice in jih zložite na pladenj, po želji...

več ...

Riž v smetanovi omaki

Riž damo kuhati. Med tem pocveremo mleto piščančje meso in česen, dodamo vse ostale sestavine in prelijemo s smetano za kuhanje.

več ...

Nadevane bučke

Bučke najprej dobro operemo, jih prerežemo na polovico, sredico izdolbemo z majhno žličko, posolimo in jih obrnemo tako, da gleda izdolbena stran dol (da izteka voda, ki jo bučka izpusti).

več ...

Špageti karbonara s stročjim fižolom

Špagete skuhamo. V ponvi na olju prepražimo mleto meso, zalijemo z vodo in počasi kuhamo 15-20 minut.

več ...

Piščančji burek po moje

Zamesimo testo, pustimo malo počivat. Na čebuli prepražimo meso, dodamo papriko, paradižnik, solimo, popramo.

več ...

Polivka

V kozico damo oljčno olje in piščančje mleto meso. Pražimo, da zakrkne, dodamo pločevinko paradižnikovih pelatov, mleto sladko...

več ...

Perutničke

Česen olupimo in drobno sesekljamo. Stresemo ga v večjo skledo, kjer ga zmešamo s pivom, oljem, sojino omako, limoninim sokom...

več ...

Piščančja bedra v pečici

Piščančje meso operemo, osušimo in mu odstranimo kožo. V meso naredimo nekaj zarez in ga zložimo v posodo, solimo...

več ...

Pečenka iz mletega piščančjega mesa

K mesu primešamo nariban sir, jajce in smetano. Solimo, popramo ter zelo dobro premešamo...

več ...

Piščančje kroglice

Faširano piščančje meso zmešamo z jajcem, dodamo žemljo v malih koščkih ali kruh, peteršilj, sol, malo vegete in vse skupaj zgnetemo...

več ...

Mesne kroglice

Na olivnem olju prepražimo sesekljano čebulo. Ko čebula ovene, dodamo strt česen in nato riž. Prilijemo juho...

več ...

Panirana jajca s piščančjim mesom

Prepražite mleto meso in mu dodate malo česna. Prepraženo mleto meso zmešajte z narezanim peteršiljem in gorčico...

več ...

Piščančje kroglice z sirom

Vse sestavine zmešamo v gladko maso, oblikujemo v manjše kroglice in jih spečemo.Zraven ponudimo sezonsko...

več ...

Piščančje kroglice

Piščančjemu mletemu mesu, primešamo v sladki smetani namočen kruh, jajce, sesekljan česen in peterš¡ilj ter sol. Dobro premešamo...

več ...

Bučke z mletim piščančjim mesom Pivka

V ponvi segrejemo olivno olje in na njem prepražimo sesekljano čebulo. Ko postekleni, dodamo drobno...

več ...

Špageti v paradižnikovi omaki z mletim piščančjim mesom PIVKA

Na olju popražimo čebulo, tako dolgo, da lepo porumeni. Nato dodamo 400 g mletega piščančjega mesa...

več ...

Mesna omaka za testenine

Na olivnem olju ,čebulo in česen prepražimo, nato dodamo faširano meso, ga pražino z malo vode 15 min...

več ...

Piščančja omaka s testeninami

Na olju najprej prepražimo narezano čebulo in dodamo mleto piščančje meso. To dušimo toliko časa , da spremeni barvo...

več ...

Piščančje kroglice s parmezanom

Baziliko in peteršilj temeljito operemo in osušimo. Baziliki osmukamo lističe, nato pa jo skupaj s peteršiljem na drobno...

več ...

Gratinirani kaneloni

Popražimo najprej narezano korenje, kasneje še nasekljano čebulo. Dodamo še meso in olupljen česen...

več ...

Piščančji Čili

Popražimo meso, mu dodamo čebulo, nato še česen, nasekljan čili in pražimo. Če želimo bolj mil čili, čili papriko dodamo...

več ...

Mesna štruca

Zelenjavo narežemo na kocke ter jo na olju dušimo približno 15 minut. Pokrito pustimo, da se nekoliko ohladi....

več ...

Široki rezanci s piščancem v smetanovi omaki

Piščančji file razrežem na 1 cm velike kockice, malo začinim z domačo posušeno vegeto ( peteršilj, korenje, sol ) in popečem v ponvi....

več ...

Naše znamke


Naše znamke