S puranjim mesom

Puranje prsi v krompirjevi srajčki s kolerabno prilogo

Oba beljaka, ki ju potrebujemo za krompirjevo oblogo, stepemo v čvrst sneg. Krompir narežemo najprej na 3 mm debele rezine, nato pa na ozke trakove. Narezan krompir dodamo k snegu, začinimo s soljo in...

več ...

Puranja pečenka z bučno prilogo

Puranje prsi natremo z mešanico začimb in olja. Zmes pripravimo tako, da karijev prašek, kurkumo, zmlete klinčke in zvezdasti janež pomešamo s štirimi žlicami olja. Bučno meso narežemo na primerno velike...

več ...

Ocvrti puranji trakci s korenčkom in grahom

Korenčke operemo, ostrgamo in narežemo na rezine. Na oljčnem olju zarumenimo drobno narezano šalotko, dodamo korenček, pretresemo in zalijemo z zelenjavno osnovo. Čez približno pet minut dodamo grah....

več ...

Puranja nabodala z mocarelo, bučkami in pečeno polento

Skuhamo polento. V kozico nalijemo juho, dodamo oljčno olje, muškatni orešek in origano. Solimo, zavremo, vsipamo koruzni zdrob in ob stalnem mešanju kuhamo toliko časa, da se masa zgosti...

več ...

Naše znamke


Naše znamke



Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!