Solata s piščancem, sezamom in šampinjoni

Uporabniška ocena: / 0
Vaša ocena:   

Slika

Sestavine

  • 200g piščančjega fileja brez kosti in kože
  • 240g svežih šampinjonov
  • 240g poljubne sveže solate
  • Peteršilj
  • 1 žlica sezamovih semen
  • Olivno olje
  • Poper
  • Sol

Priprava

  • Piščančji file prerežemo na pol in ga začinimo s poprom in soljo. Šampinjone očistimo in razrežemo. V ponvi segrejemo olivno olje, popečemo začinjene kose piščančjega mesa. Pečeno meso odstranimo. V ponev dodamo šampinjone in jih med mešanjem na hitro popražimo. Popražene šampinjone na koncu rahlo začinimo s poprom in soljo ter potresemo s svežim peteršiljem. V drugi ponvi na hitro popražimo sezam. Solato očistimo, operemo in osušimo. Piščančje meso narežemo na trakce ali kocke. V skledi skupaj zmešamo vse sestavine. Solato začinimo po svojem okusu.  


Naše znamke


Naše znamke




Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!