Shi shi piščanec

Uporabniška ocena: / 1
Vaša ocena:   

Slika

Sestavine

  • 250 g kuhanega riža (basmati)
  • 1 paket začinjenega piščančjega mesa z zelenjavo Pivka
  • 3 mlade čebule
  • 3 dl jušne osnove
  • 3 JŽ rjavega sladkorja
  • 3 JŽ kisa
  • 1 dl sojine omake
  • 1 JŽ koruznega škroba
  • 4 JŽ vode
  • pest arašidov

Priprava

  • Riž skuhamo (12 min.) in ga precedimo ter ohladimo. Piščanca na vročem olju prepražimo in proti koncu dodamo še mlado čebulo, ki smo jo narezali na kolobarje. Premešamo in dodamo riž ter vse skupaj zalijemo z omako, ki smo jo pripravili tako, da smo v vrelo jušno osnovo umešali sladkor, kis in sojino omako. Na koncu smo dodali še škrob, raztopljen v vodi. Vse skupaj zavremo, premešamo in proti koncu dodamo še arašide.  


Naše znamke


Naše znamke




Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!