Nadevan piščanec s cool solato

Uporabniška ocena: / 1
Vaša ocena:   

Slika

Sestavine

  • 1 nadevan piščanec pripravljen za peko
  • Solata:
  • 1 glava kitajskega zelja
  • 1 glava radiča
  • 1 korenje
  • 10 brstičnih ohrovtov
  • Preliv
  • 3 stroki česna
  • 1 avokado
  • 150g kisle smetane
  • 1 čž olivnega olja
  • 1 jž Balzamičnega kisa
  • Sol

Priprava

  • Piščanca spečemo po navodilih iz embalaže. Zelje in radič očistimo in zrežemo na trakce. Korenje olupimo in skupaj z ohrovtom naribamo na mandolinci. Oboje primešamo zelju in radiču. Avokado prerežemo na pol, odstranimo peško in sredico izdolbemo v blender. Dodamo še vse preostale sestavine za preliv in zmiksamo. Prelijemo zelenjavo, dobro premešamo in postavimo v hladilnik za 1 uro. Solato postrežemo k piščancu.  


Naše znamke


Naše znamke




Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!