S piščančjim mesom

Club sandwich

Piščančje meso očistimo kosti in kože. Začinimo ga z zeliščno soljo, poprom, natremo s strtim česnom ter dimljeno rdečo papriko. Piščančje meso zapečemo na vroči ponvi z vseh strani. Med pečenjem prilivamo belo vino...

več ...

Nadevane piščančje prsi, pire iz sladkega krompirja in čebule ter sotirana zelenjava

Piščančje prsi lepo oblikujemo in v njih z ostrim nožem naredimo globoko zarezo, da ustvarimo žepek, ki ga bomo nadevali. Odrezke mesa skupaj z beljaki, mlado čebulico in smetano zmeljemo v gladko zmes...

več ...

Piščanjčja rulada s korenjem in blitvo na kostanjevem pireju

Iz piščančjih prsi odrežemo dva tanjša zrezka, ki ju posolimo in popopramo. V loncu zavremo vodo in vanjo dodamo piščančjo prsno kost, narezano korenje (rumeno in oranžno) ter pustimo, da vre 8 minut...

več ...

V pršut ovite nadevane piščančje prsi, tortelini in smetanova omaka

Pivka piščančje prsi razrežemo na polovičke. V vsako polovičko naredimo globoko zarezo oziroma "luknjo", ki jo napolnimo z mešanico popraženih sesekljanih šampinjonov in čebule, začimb ter smetane. Prsi lepo začinimo in ovijemo z rezinami pršuta...

več ...

Pišče namašeno z raki

Pivka piščanca operemo in dobro osušimo s papirnatimi brisačkami. Nato ga izkoščičimo in meso dobro natremo s soljo in poprom. ...

več ...

Naše znamke


Naše znamke




Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!