S piščančjim mesom

Piščančja nabodala po receptu Cool Fotra in Teje Perjet

Tokrat sta se Jani in Teja preselila pred žar. Iz že pripravljenih piščančjih nabodal sta ustvarila dve različni jedi. Jani je iz nabodal pripravil rižoto, Teja pa solato...

več ...

CooL Fotr Burger

Papriko in češnjev paradižnik zavijemo v folijo in vržemo v žareče oglje za 10 minut. Odvijemo iz folije in nasekljamo. Kečap in figovo marmelado zmešamo ter postavimo v hladilnik. Majonezo in kislo smetsano zmešamo in postavimo v hladilnik...

več ...

CooL Mamacita Burger

Bombetko prerežemo, da dobimo dve polovici. Notranjo stran premažemo z maslom in ju po notranji strani popečemo na žaru. Pleskavico opečemo iz obeh strani. Prav tako na žaru prepražimo rezino slanine, da postane hrustljava...

več ...

Piščančji čevapčiči po receptu Cool Fotra in Teje Perjet

Teja je za osnovo vzela že pripravljene piščančje čevapčiče Pivka in več časa namenila zelenjavni prilogi z azijskim pridihom, Jani pa si je postavil na prvi pogled malo zahtevnejši izziv...

več ...

Club sandwich

Piščančje meso očistimo kosti in kože. Začinimo ga z zeliščno soljo, poprom, natremo s strtim česnom ter dimljeno rdečo papriko. Piščančje meso zapečemo na vroči ponvi z vseh strani. Med pečenjem prilivamo belo vino...

več ...

Nadevane piščančje prsi, pire iz sladkega krompirja in čebule ter sotirana zelenjava

Piščančje prsi lepo oblikujemo in v njih z ostrim nožem naredimo globoko zarezo, da ustvarimo žepek, ki ga bomo nadevali. Odrezke mesa skupaj z beljaki, mlado čebulico in smetano zmeljemo v gladko zmes...

več ...

Piščanjčja rulada s korenjem in blitvo na kostanjevem pireju

Iz piščančjih prsi odrežemo dva tanjša zrezka, ki ju posolimo in popopramo. V loncu zavremo vodo in vanjo dodamo piščančjo prsno kost, narezano korenje (rumeno in oranžno) ter pustimo, da vre 8 minut...

več ...

V pršut ovite nadevane piščančje prsi, tortelini in smetanova omaka

Pivka piščančje prsi razrežemo na polovičke. V vsako polovičko naredimo globoko zarezo oziroma "luknjo", ki jo napolnimo z mešanico popraženih sesekljanih šampinjonov in čebule, začimb ter smetane. Prsi lepo začinimo in ovijemo z rezinami pršuta...

več ...

Pišče namašeno z raki

Pivka piščanca operemo in dobro osušimo s papirnatimi brisačkami. Nato ga izkoščičimo in meso dobro natremo s soljo in poprom. ...

več ...

Naše znamke


Naše znamke




Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!