nalagam...

Nabodala

Ljubitelji piščančjega mesa prisegajo na nabodala Pivka. So odlična popestritev jedi na žaru ali v objemu doma. Piščančje meso z dodatki paprike je rahlo soljeno in tako že pripravljeno za pečenje. Po okusu jih lahko še dodatno mariniramo ali jim dodamo drugo zelenjavo oz. sadje. Gurmani priporočajo ananas ali rezine sira primernega za žar. So vir antioksidanta selen in imajo certifikat Višja kakovost ter certifikat Izbrana kakovost. Nabodala Pivka so najbolj prodajana piščančja nabodala v Sloveniji. *

*“Vir: Nielsen panel maloprodaje, vrednostna prodaja za izdelke v kategoriji piščančje meso z dodano vrednostjo, na trgu Total Slovenija “Key Account Index” z diskonti, za letno obdobje Dec’2015 – Nov’2016. Avtorske pravice © 2017, The Nielsen Company".

Pakiranje

  • na pladenjčku, teža 400 g

Rok trajanja

  • 6 dni pri temperaturi od -1 do +4 °C

Povprečna hranilna vrednost na 100 g živila

  • Energijska vrednost: 593 kJ (142 kcal)
  • Maščobe: 7,4 g
    - od tega nasičene maščobe: 3,0 g
  • Ogljikovi hidrati: <0,5 g
    - od tega sladkorji: <0,5 g
  • Prehranske vlaknine: <0,5g
  • Beljakovine: 18,8 g
  • Sol: 1,5 g
  • Selen: 20 µg (36 % priporočenega dnevnega vnosa)

Medalje


Naše znamke


Naše znamke



Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!